Kadın girişimcileri günlerini kutladı

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Kadın Girişimciler Komitesi tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle düzenlenen dayanışma yemeği verildi.

GÜNDEM 11.03.2013 14:34:00 0
Kadın girişimcileri günlerini kutladı
KEŞAN’I GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR
Şapçı Ağadayı Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve saat 19.302da başlayan yemeğe; Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve eşi Şaziye Dınkırcı, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız ve eşi Aysel Yıldız, KEYİAD (İstanbul Keşanlı Yönetici ve İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eler, Keşan TSO Meclis Başkanı Celil Tanyolaç ve eşi Berrin Tanyolaç, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve eşi Mukaddes Helvacıoğlu, komite başkanları, üyeler ve davetliler katıldı. Yemekte konuşan Kaymakam Dınkırcı  Türkiye’nin öncelikli holdinglerine bakıldığında kadınların görüleceğini belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ve devletinin aydınlık yarınları var. Bütüncül, birleştirici ve geleceği okumak kaydıyla yaklaşık 6 aydır bu bölgede görev yapan bir insan olarak söylüyorum, bundan sonraki süreçte hanımefendilerin de katkısıyla, özellikle şirket ve kooperatifleşme bağlamında Keşan’ı çok güzel günler bekliyor. Bu güzel günlerde, kesinlikle ve kesinlikle başarıyı elde etmek istiyorsak aile kavramı bu işin öznesinde yatıyor. Aileyi sağlıklı kılabilmek de hanımefendilerin sayesinde oluyor” diye konuştu.
 
YILIN GİRİŞİMCİSİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
Daha sonra ise Sayın Kaymakam Bekir Dınkırcı tarafından, Yılın Kadın Girişimcisi seçilen Keşan TSO Üyesi Kadın Girişimci Havva Taşören’e ödülü verildi. Kompozisyon yarışmasına ise yurt genelinden ve yurtdışından olmak üzere toplamda 52 eser ile başvuru yapıldı. Yarışmada, Karaman’dan İbrahim Şaşma birinci, Keşan’dan Yücel Ulu ikinci, yine Keşan’dan Kübra Doğan üçüncü seçildi. Dereceye girenlerin ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN