Bisikletten gelin arabası

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde geçen yıl düzenlenen bisiklet festivalinde tanışan 35 yaşındaki Selda Daloğlu ile 41 yaşındaki Ayhan Altındiş, nikahlarını kıyılacağı düğün salonuna 3 tek

GÜNDEM 11.03.2013 14:00:00 0
Bisikletten gelin arabası
Geçen yıl Keşan'da düzenlen bisiklet festivalinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) üyesi memur Selda Daloğlu ile Keşan Doğa ve Kültür Derneği (DOÇEK) üyesi memur Ayhan Altındiş, evlenmeye karar verdi.
Çift, bir düğün salonundaki nikah ve düğün törenine, otomobil yerine gelin arabası olarak balon ve çiçeklerle süslenen 3 tekerlekli bir bisikletin üzerinde gitmeyi tercih etti. Ayhan Altındiş bisikleti kullanırken, Selda Daloğlu ise bisikletin arkasındaki koltuğa oturdu. Çifte ise arkadan bisikletleriyle gelen arkadaşları eşlik etti. Çift bu şekilde düğün salonuna kadar bisikletlerin zillerine basarak alkışlar eşliğinde gitti.
 
'BİSİKLET EN BÜYÜK TUTKUMUZ'
Bisiklet festivalinde tanıştıklarını belirten Ayhan Altındiş "Birlikteliğimizi ilerlettik, bugünlere geldik. Böyle bir şey yapmanın çok farklı bir esprisi olacağını düşündük. Belki de ilk olacak bir şeydi. Arkadaşlarla birlikte bir emek harcayarak böyle güzel bir şey yaptığımızı düşünüyoruz. Farklı, değişik, herkesin hoşlanabileceği bir şey oldu" dedi. Gelin Selda Daloğlu ise, "Bisiklet bizim en büyük tutkumuz. Bu sayede tanıştık zaten. Onun içinde bu mutlu günümüzde bunu yapmak istedik" dedi. Düğün salonunda nikahları kıyılan çift, davetlilerle birlikte doyasıya eğlendi.
 
Marmara Haber Merkezi