Kaybetmenin vebalinden kurtulamayız

AK Parti Kapaklı Mahalle Temsilcileri ve yönetimleri ile Kapaklı Business Otel’de bir araya gelen Parti Yönetimi, Kapaklı Belediyesi’nin ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin muhakkak AK Parti Belediyecilik anlayÄ?

GÜNDEM 11.03.2013 13:40:00 0
Kaybetmenin vebalinden kurtulamayız
AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, önceki gün saat 10.30’da Business Otel’de düzenlenen kahvaltı organizasyonunda Mahalle Teşkilatları ve yönetimleri ile bir araya geldi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Kapaklı Business Otel’de düzenlenen kahvaltı organizasyonuna AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir, Salih Bezgin, Ruhi Özden, Ali Doğuş, Osman Aşık ve Ahmet Doğaç, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, AK Parti Kapaklı Teşkilatlanma Başkanı Türkan İbrahimoğlu, Ak Parti Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Aydın, AK Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve yönetimleri katıldı.  
 
SEÇİLDİYSEK GÖREVİMİZİN HAKKINI VERMELİYİZ
Kahvaltının programında Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir tarafından yapılan yemek duasının ardından konuşan İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Büyükşehir Belediyesi’nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından altın tepsi ile Tekirdağlılara verildiğini belirterek, “Kapaklı Belediyesi’nin ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin muhakkak AK Parti Belediyecilik anlayışı ile yönetilmesi gerekiyor. Genel Başkanımız gecesini gündüzüne katarak ülkemizi buralara kadar getirdi. Bizler de madem seçildik, görevimizin hakkını vermemiz gerekiyor” dedi.
 
TEK RAKİBİMİZ CHP
“Eğer Kapaklı ve Büyükşehir’i alamazsak bunun vebalinden hiçbir zaman kurtulamayız” diye konuşan Sait Yazı, seçimlerde tek rakiplerinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu ifade etti. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, “Seçimleri, ya bu milletin parasını çarçur eden Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti ya da ülke sevdası ile yanıp tutuşan Adalet ve Kalkınma Partisi zihniyeti kazanacak” ifadelerini kullandı.  

1 ENGELLİ ÖĞRENCİYE 1 ÖĞRETMEN DÜŞÜYOR
Konuşmasına, kahvaltıya katılan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başlayan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Geçtiğimiz gün bir engelli okulumuzda engelli annelerinin de hazır bulunduğu bir kahvaltı organizasyonuna katıldık. Bu okulda gördüklerim beni oldukça duygulandırdı. Eskiden engelli çocuklarımız aileleri tarafından zincirlenerek kömürlüğe ya da bodruma kapatılıyordu. Bugün devlet öyle bir hale geldi ki engelli okulları açıldı. Neredeyse 1 engelli öğrenciye 1 öğretmen düşüyor. 400 bin engelli ailesine evde bakım ücreti veriliyor. Engellilerimiz engelli maaşı alıyor. Eğitilebilir engellilerimiz Rehabilitasyon Merkezleri’nde eğitim görüyor” dedi.
 
SİZLER BU PARTİNİN BİRER NEFERİSİNİZ
Tüm bu gelişmelerin asıl mimarının AK Parti’ye gönül veren vatandaşlar olduğunu söyleyen Demirbağ, “Başbakanımıza ve AK Parti’ye verdiğiniz desteklerle bu gelişmeler yaşanıyor. Bunların devamı için daha çok çalışmalıyız. Mahalle Teşkilatlarımız, ilçe teşkilatları gibi çalışmalıdır. Kendi aranızda toplantılar düzenleyin. Mahallelerinizde halk toplantıları düzenleyin. İnsanların sorunlarını dinleyin ve bizlere iletin. Unutmayın ki sizler bu partinin yetki verilmiş birer neferisiniz” diye konuştu.

PARTİYE YENİ ÜYELER KAZANDIRMALIYIZ
AK Parti İl Teşkilatı’nın, çiçeği burnunda ilçe Kapaklı’dan beklentileri olduğunu söyleyen AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan ise “Bizden öncelikle bir teşekkür bekliyorlar. Bunu da ancak, seçmen sayısına göre yüzde 10 olan üye oranımızı, yüzde 25’e çıkararak yapabiliriz” dedi. Üyelerin tek tek ziyaret edilerek üyelik bilgilerinin güncellenmesi gerektiğini söyleyen Ali Osman Orhan, “Bunun yanında partimize yeni üyeler de kazandırmalıyız” dedi. Kahvaltı Organizasyonun düzenlenmesinde büyük emeği geçen AK Parti Kapaklı Teşkilat Başkanı Türkan İbrahimoğlu ise bundan sonraki süreçte mahalle teşkilatları ile daha sık bir araya gelmeleri gerektiğini belirterek, Pazar sabahını kendilerine ayıran tüm partililere teşekkür etti.
 
YÜREKLERİ HİÇ Mİ SIZLAMIYOR
AK Parti heyeti konuşmaların ardından katılımcıların şikâyetlerini dinledi. Atatürk Mahallesi sakinlerinden Celal Eren, “Mahallemizde yolun ortasında elektrik direği var. TREDAŞ’a konuyu bildirdim. Bakanlığa şikâyette bulundum fakat bir netice elde edemedim. Aynı şekilde muhtarlık binamızın karşısında yolun ortasına bina yapıldı. Buna göz yumanların hiç mi yüreği sızlamıyor” diye konuştu. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ise konuyla ilgili ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
 
KAPAKLI’NIN DAHA FAZLASINA İHTİYACI VAR
Atatürk Mahallesi’nin sakinlerinden Erdoğan Akgün ise AK Parti’nin eğitime inanılmaz büyüklükte bir bütçe ayırdığını belirterek, “Fakat Kapaklımız bu bütçeden payına düşeni alamadı” diye serzenişte bulundu. Tekirdağ’da 2004-2009 döneminde İl Özel İdaresi’nde AK Parti’nin çoğunlukta olduğunu söyleyen Sait Yazı, “2004-2009 dönemine bakarsanız eğitim alanında ne kadar yatırım yapıldığını görürsünüz. Şuanda da eğitim alanında yatırımlar yapılıyor fakat yeterli değil. Kapaklı’nın daha fazlasına ihtiyacı var” şeklinde konuştu.   
 
Haber / Ahmet KARDEŞ