Sivil toplum kuruluşları temsilcileri buluştu

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) İş Kadınları Komitesi, Çorlu’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarındaki kadınları bir araya getirdi. Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan’ın eşi Zehr

GÜNDEM 6.03.2013 15:34:00 0
Sivil toplum kuruluşları temsilcileri buluştu
“ÇORLU İÇİN NELER YAPABİLİRİZ?”
Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan’ın eşi Zehra Doğan; “Beni buraya davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Umarım hep birlikte güzel şeyler yaparız. Çorlu için neler yapabiliriz? Hep birlikte Çorlu için neler yapalım diye düşünmeliyiz. Kadınlarımızın bir arada olması çok güzel ve bu birlik ve beraberliği her zaman sergilemeliyiz” diye konuştu.
 
“20 AKTİF İŞ KADINIMIZ VAR”
TAGİD İş Kadınları Komitesi Başkanı Selda Er de; “Derneğimizin 275 üyesi bulunmaktadır. Bu 270 üyenin 20’sini aktif iş kadınları oluşturmaktadır. Bizler bu oluşumun içerisine 2012’nin Şubat ayında dâhil olduk ve bu çatı altında faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz” dedi. TAGİD İş Kadınları Komisyonu hakkında bilgiler veren Başkan Yardımcısı Gülçin Babaoğlu; “6 yaşında bir derneğiz ve 6 komitemiz bulunuyor. İnşaat, Sanayi, Sağlık, Hizmet, İş kadınları ve Genç TAGİD komitelerimiz bulunuyor. İş kadınları komisyonumuzda 20 kadın üyemiz var” dedi. Karşılıklı sohbetin ve fikir alışverişinin yapıldığı toplantı sonrasında bundan sonra sık sık bir araya gelme ve Çorlu için çeşitli projeler yapılması kararı alındı.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN