10 milyon nüfusla 10 milyon TL’lik bütçeye sahibiz

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan partililer ile birlikte Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel’i makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 5.03.2013 14:30:00 0
10 milyon nüfusla 10 milyon TL’lik bütçeye sahibiz
 KARAAĞAÇ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİLER
Dün saat 11.00’da gerçekleşen ziyarete AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Karaağaç Belde Teşkilatı Başkanı Metin Kanat ve partililer katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel “Karaağaç halkımız belediyeyi seçerken belediyeyi bütün partilerin yönetmesini istediler. Şuan belediyede bütün partilerden belediye meclis üyelerimiz bulunuyor. Bizler de hep birlikte birlik beraberlik içinde vatandaşlarımızın haklarını yürütmekteyiz. Ziyaretten dolayı da AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi. 
 
“LİSE VE DERE SIKINTIMIZ BULUNUYOR”
Karaağaç Belediyesi olarak vatandaşların bütün sıkıntılarına çare bulmaya çalıştıklarını ifade eden Yücel “Belediye olarak eksikliğini hissettiğimiz Zabıta ve İtfaiye kurumlarını beldemize kazandırdık. 10 bin nüfusla 10 milyon bütçeye sahip bir beldeyiz” diye konuştu. Karaağaç Beldesinin en büyük sıkıntıları arasında meslek lisesi ve Çorlu deresinin olduğunu ifade eden Yücel “ Dere’nin temizlenmesi yönünde çalışmalar yapılıyor. Meslek Lisesi sıkıntımız da bulunuyor. Biz gerçekleştirdiğimiz kampanya çerçevesinde Belediye olarak 200 bin TL topladık. Burada yaşayan vatandaşlarımız hepsi fabrikalarda çalışıyorlar. Liseye gidecek çocuklarını servislerle gönderiyorlar. Servis ücretleri de inanılmaz pahalıdır. Gerçekten buraya büyük bir lisenin kazandırılması gerekiyor” diye konuştu.
 
VATANDAŞI DİNLEDİK
Karaağaç Belediyesi’ne uzun zamandır bu ziyareti gerçekleştiremediklerini ifade eden AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan “Geçtiğimiz hafta sonunda ilçe ve belde teşkilatı ile düzenlediğimiz ziyarette Karaağaç halkının sıkıntılarını dinledik. Esnafımızın bir takım sıkıntılarını Başkanımız Dr.Özkan Yücel ile birlikte bilgi paylaşımında bulunmaya geldik” dedi.
 
“BÖYLE BİR DÜŞÜNCE OLAMAZ”
Ali Osman Orhan’ın Karaağaç’ta minibüsçülerin “Lise yapılamaz. Minibüsçüler greve giderler” diye dedikodunun dolaştığını ifade etmesi üzerine konuşan Başkan Özkan Yücel “Minibüsçülerin liseyi istememek gibi bir düşüncesi olamaz. Kendileri okul için bağış topladığımızda 5 bin TL yardımda bulundular” dedi. Kapaklı’nın ilçe statüsüne kavuşmasının ardından kamu kurum ve kuruluşların yakın zaman içinde geleceği müjdesini veren Orhan “ İlçemize kaymakam geldikten sonra uygun yerlere yatırımlar yapılacaktır. Şuan ki eski Belediye Binasının kaymakamlık olması düşünülüyor” diye konuştu.
 
Marmara Haber Merkezi