Siyaset Akademisi kayıtları başladı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı AR-GE Birim Başkanı Yavuz Avcı Tekirdağ Siyaset Akademisinin kayıtlarının başladığını belirtti.

GÜNDEM 5.03.2013 12:28:00 0
Siyaset Akademisi kayıtları başladı
 BU YIL 14’ÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR
Tekirdağ AK Parti İl Başkanlığı Binasında yapılan toplantıya İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Şener Çelikayar ve AR-Ge Birim Başkanı Yavuz Avcı katıldı. Tekirdağ AK Parti AR-GE Birim Başkanı Yavuz Avcı “Siyaset Akademisine hiçbir parti gözetmeksizin bütün vatandaşlarımız  katılabilecekler. 14.’sü yapılacak olan Siyaset Akademisinin bu dönemki konusu Yerel Yönetimler. Siyaset akademisi kayıtlarımız bugün itibarı ile başlamış bulunmaktadır ve son kayıtlar ise Mart ayının son haftasına kadar sürecektir” dedi.
 
TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAKLAR
Siyaset Akademisinin katılım koşullarından bahseden AR-GE Birim Başkanı Yavuz Avcı “Hangi partiden olduğu önemli değil Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması yeterlidir. 2 Adet vesikalık fotoğraf ile kayıt olabilecekler. Siyaset Akademisi haftada iki gün iki ders şeklinde planlanıyor. Bu eğitimlere Yerel Yönetimlerde tecrübeli bakanlar, Büyükşehir Belediye Başkanları, Belediye Başkanları ve birçok akademisyen katılacak ve vatandaşlarımızı bilgilendirecek” diye konuştu. Siyaset Akademisi toplam 6 ile 8 hafta sürecek ve bu eğitimin sonunda Siyaset akademisine katılan kişiler sınav olarak sertifika alabilecekler.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN