Lüleburgazspor gönül elçisi oldu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca tüm Türkiye genelinde yürütülen “Gönül Elçileri Projesi’ne Lüleburgazspor’da destek verdi.

SPOR 28.02.2013 18:15:00 0
Lüleburgazspor gönül elçisi oldu
 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca tüm Türkiye genelinde yürütülen “ Gönül Elçileri Projesi’ne Kırklarelispor’dan sonra Lüleburgazspor da destek vererek Türkiye’de destek veren ikinci spor kulübü oldu.
 
BİZLERİ MUTLU ETTİ
Lüleburgazspor Başkanı Akif Beşer ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehdi Erginuğuzlu,
Veysel Kılıç, Teknik Direktör Seyfullah Konyalı ve Lüleburgazsporlu futbolcular, 27 Şubat Çarşamba günü saat 11.00’de Kaymakam Cemalettin Yılmaz’ı ziyaret ederek Gönül Elçiliği için form doldurdular. Kaymakam Yılmaz, bu anlamlı Proje’de Kırklareli ilinin üçüncü sırada yer almasının sevindirici olduğunu belirterek “ Lüleburgazspor Yönetimi ve futbolcularının da projeye destek veren ikinci takım olması bizleri son derece mutlu etti. Kendilerini bu duyarlı davranışları için kutluyor, tüm insanlarımıza örnek teşkil etmesini diliyorum” dedi.
Başkan Beşer ise Gönül Elçileri Projesi’ni duyduklarında sevindiklerini belirtip “ İnsanlarımızın imkânları dâhilinde öksüz, yetim, engelli insanlarımızın daha iyi yetişmelerini sağlama arzusunda olduğunu görmek tüm insanlık için sevindiricidir. İnşallah bu güzel projeye katılım daha da artarak devam eder ve elçilik yalnızca kâğıt üzerinde kalmaz. Birlik ve beraberlik içinde daha güzel günlere kavuşuruz” dedi. Daha sonra Lüleburgazspor Yönetimi ve futbolcular, formlarını doldurarak resmen
“Gönül Elçisi” oldular.