Lüleburgazspor tek golle kazandı

Lüleburgazspor Atatürk Stadı’nın kötü zemininde Kırklareli Sanayispor’u Zafer’in golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

SPOR 26.02.2013 16:50:00 0
Lüleburgazspor tek golle kazandı
 Ligde zor günler geçiren Lüleburgazspor mutlak 3 puan için çıktığı Kırklareli Sanayispor deplasmanında istediğini aldı.
 
İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI
Pazar günü saat 13:30’da Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan yeşil kırmızılı ekip maçın henüz ilk dakikalarında rakip kalede baskı kurarken istediği golü bulamadı. İlk 15 dakikalık bir baskının ardından oyun orta alan mücadelesine dönerken saha zeminin ağır olması zaman zaman oyunculara zor anlar yaşattı. İlk yarıda Tolga, Uğur ve Zafer ile net pozisyonları harcayan Lüleburgazspor devre arasına 0-0 eşitlikle girdi.
 
GOL 77.DAKİKADA GELDİ
İkinci yarıya tıpkı ilk yarıya başladığı gibi baskılı başlayan Lüleburgazspor ilk ciddi atağında golü bulamadı. Uğur’un sağdan çalımlarla getirdiği topta içeri ortasına ön direkte Tolga arka direkte ise Berkcan dokunamadı ve sonrasında Serhat’ın şutunu kaleci zorlukla çıkardı.
Karşılaşmanın 74.dakikasında Kırklareli Sanayispor gole çok yaklaştı. Kazanılan kornerde kafa vuruşu az farkla dışarı gitti. 76.dakikada gelişen Lüleburgazspor atağında Uğur’a arkadan sert bir müdahalede bulunan Kırklareli Sanayispor oyuncusu Hakan maçın hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışına atıldı. Hakan bu kartın ardından sinirlenerek hakemin üzerine yürüdü. Bu kartla 10 kişi kalan ev sahibi ekibin direnci de kırıldı. Lüleburgazspor yoğun bir şekilde sürdürdüğü ataklarını 77 dakikada gole dönüştürdü. Son haftaların formda ismi Zafer ceza sahası içinde oluşan karambolde son dokunuşu yaparak topu ağlara yolladı. Golün ardından sayısız pozisyonu harcayan yeşil kırmızılı ekip tek golle 3 puanı hanesine yazdırdı ve ligdeki 3 puan hasretine bu maçla birlikte son vermiş oldu.
 
GALİBİYETİ KUTLADILAR
Maçın bitiş düdüğüyle futbolcular galibiyet sevincini taraftarlarıyla kutladı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular kadar yöneticiler de büyük sevinç yaşadı. 90 dakikanın ardından soyunma odasına giren futbolcuları tek tek kucaklayan yönetici Erdoğan Akgül galibiyetin sevincini doyasıya çıkardı.