KTSO`da akredite çalışmaları sürüyor

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) KOSGEB Temsilcisi ve Akreditasyon Sorumlusu Seda Havale, akreditasyon süreci kapsamında Ankara’da süreç yönetimi ile ilgili eğitime katıldı.

GÜNDEM 26.02.2013 13:41:00 0
KTSO`da akredite çalışmaları sürüyor
 ANKARA’DA EĞİTİME KATILDI
22-23 Şubat tarihleri arasında Ankara TOBB Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen Akreditasyon eğitimlerine katılan Havale konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 9. Dönem Akreditasyon Sürecine kabul edilen Keşan TSO’nun bu yolda hız kesmeden çalışmalarını devam ettirdiğini dile getirerek “Ocak ayında akreditasyon süreci ile ilgili TOBB Yetkililerince odamıza yapılan ziyaretler sonrasında, süreç ile ilgili gerekli raporlarımızı tutarak, sürecin hızlı bir şekilde devam etmesi yönünde çalışmalarımızı devam ettirmiştik. Süreçlerin dokümantasyonu, süreç ölçme, analiz sürecinin iyileştirilmesi, gelişime açık yönlerin tespiti ve uygulamalı çalışmalar konularında verilen eğitim, odamızın akreditasyon sürecinde atacağı adımlardan biriydi” dedi.
 
KOLAY BİR SÜREÇ DEĞİL
Akreditasyonun kolay bir süreç olmadığını dile getiren Havale “Süreç oldukça zorlu bir süreç, Keşan TSO olarak bunu mutlu sonla bitireceğimizi biliyoruz. Süreç ile alakalı daha birçok eğitim ve toplantı yapacağız. Gelişime açık yönlerimizi tespit ederek bunlar üzerinde yoğunlaşacağız” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ