Belediye de, vatandaş da duyarsız kaldı

Vatandaşın dilek ve sıkıntılarını dinlemek amacıyla Kapaklı Belediyesi tarafından Salı günleri organize edilen Halk Toplantısı, Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yokluğunda yapılamadı

GÜNDEM 19.02.2013 22:04:00 0
Belediye de, vatandaş da duyarsız kaldı
Kapaklı Belediyesi tarafından her hafta Salı günü 14.00-16.00 saatleri arasında Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Halk Toplantısı’na bu hafta ne halk ne de belediye ilgisiz kaldı.
 
ANONS YAPILMADI
Kapaklı Belediyesi Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin geçtiğimiz hafta sıkıntılarını dile getirdiği ve yardım talebinde bulunduğu Halk Toplantısı’nda dolup taşan Meclis Toplantı Salonu, bu hafta boş kaldı. Mahalli İdareler Derneği tarafından Antalya’da düzenlenen bir seminere katılan Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yokluğunda Halk Toplantısı için herhangi bir anons yapılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

BU HAFTA DA YAPILAMADI
Halk Toplantısı için belediyeye gelen bazı vatandaşlar ise Meclis Toplantı Salonu’nun boş olduğunu görünce geri döndü. 27 Kasım 2012 Salı Günü yapılması planlanan, İrfan Mandalı ve Belediye personelinin hazır bulunduğu fakat vatandaşın ilgi göstermediği Halk Toplantısı’nın ardından toplantılara uzun bir ara verilmiş ve geçen hafta tekrar başlanılmıştı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ