Keşan TSO üyelerine avantajlı kredi

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Yapı Kredi Bankası arasında oda üyelerine avantaj sağlayacak yeni kredi protokolü imzalanacak.

GÜNDEM 19.02.2013 21:30:00 0
Keşan TSO üyelerine avantajlı kredi
ÖN GÖRÜŞME YAPTILAR
Önceki gün Keşan TSO Yönetim Katında bir araya gelen Yapı Kredi Bankası Keşan Şube Yetkilileri ile oda yöneticileri, Keşan TSO üyelerine avantaj sağlayacak yeni kredi protokolü ile ilgili ön görüşmelerde bulundu. Saat 11.00'da odaya gelen Yapı Kredi Bankası Keşan Şube Müdürü Ayşegül Dolu ve KOBİ Portföy Yönetmeni Özgen Aksoy Çelik'i, Keşan TSO Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Enezli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Yazıcı, Meclis Üyesi ve Genç Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Olgaç Çelik, Genç Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Arıkan ile Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mutaf karşıladı.
 
12 VE 18 AY VADE SEÇENEĞİ
Yapı Kredi Bankası Keşan Şubesi KOBİ Portföy Yönetmeni Özgen Aksoy Çelik toplantıda yaptığı konuşmada, yeni kredi protokolü ile oda üyelerinin avantajlı ve düşük faiz oranları ile kredi kullanabileceklerini ifade ederek “Piyasalarda nakit sıkıntısının yaşandığı şu günlerde, Yapıkredi Bankası olarak sunduğumuz söz konusu kredimiz KOBİ'lerimize can suyu olacak çapta bir kredidir. Nispetten küçük ölçekli işletmelerimize 10 Bin TL'ye kadar kredi kullandırabileceğiz. Büyük ölçekli işletmelerimiz içinde uygun faizli spot kredi desteğimiz mevcut. Bizim amacımız şua itibari ile küçük işletmelere can suyu niteliğinde kredi imkanı sunmak. 10 Bin TL'ye 12 ve 18 ay vade seçenekleriyle bu krediyi oda üyelerine sunuyoruz, örneğin 10 Bin TL krediyi 12 ay vade seçeneği ile kullanan müşterimizin cebinden çıkacak para dosya masrafı dahil 10 bin 800 TL'dir” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi