1911 Çerkezköyspor'dan görkemli açılış

1911 Çerkezköyspor, sezon açılışını taraftarların yoğun ilgisi ile yaptı. Sezon açılışında İstanbul temsilcisi Sultangazispor ile karşı karşıya gelen 1911 Çerkezköyspor, zaman zaman Ã

GÜNDEM 25.10.2021 17:55:00 0
1911 Çerkezköyspor

 

Sezon açılışında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kurban kesilerek, dualar edildi. Maç öncesinde tüm takım taraftara tanıtıldı.

 

 

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

 

Programda konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “Sporu seven ve sporun yanında olanları kutluyorum. Bu yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan 1911 Çerkezköyspor’u tebrik ediyorum. İnşallah ayaklarımız uğurlu gelir ve şampiyon oluruz. Takım ve ilçe olarak hedefimiz şampiyonluktur. Beden ve ruh sağlığından spor yapımıza kadar, kötü alışkanlıklardan korunmasından boş zamanlarda değerlendirilmesini kadar birçok sayamadığımız sporun hayatında önemi vardır” ifadelerini kullandı.

 

“KALBİMİZ ONLARLA BİRLİKTE”

 

İlk okul çağından günümüze kadar her zaman aktif spor yaparak gençlere örnek olmaya çalıştığını kaydeden Kaymakam Duru,“Hepimiz sporun ve sporcunun yanında olmalıyız. Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ve vatandaş olarak her zaman kulüplerimizin yanındayım. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek takımımıza başarılar diliyorum. Desteğimiz gönlümüz kalbimiz onlarla birlikte” dedi.

 

ETKİLİ OYUN ORTAYA KOYDU

 

Kaymakam Murat Duru’nun konuşmasının ardından sezon açılışını yapan 1911 Çerkezköyspor,Sultangazispor ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip Sultangazispor, karşılaşmanın 2’nci dakikasında gol sevinci yaşadı. 1911 Çerkezköyspor, istediği oyunu ortaya koyamazken, Sultangazispor karşılaşmanın 5’inci dakikasında geliştirdiği atakla farkı ikiye çıkardı.

 

 

FARKI İNDİRMEYE ÇALIŞTI

 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında oyunda hakimiyeti eline alarak farkı indirmeye çalışan 1911 Çerkezköyspor, gol için yokladı. Her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre Sultangazispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci devresine her iki takımda oyuncu değişiklikleriyle başladı. 1911 Çerkezköyspor, özellikle sol kanattan Barış Can Karadeniz ile etkili hücumlar geliştirirken, İkinci devrenin ilerleyen bölümlerinde sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içine yapılan ortayı iyi takip eden Yusuf Apaydın, düzgün kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek farkı bire indirdi.

 

MUSTAFA UĞRAŞ STADYUMU’NDA OYNANDI

 

Apaydın’ın golüile moral bulan 1911 Çerkezköyspor, kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Sultangazispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Mustafa Uğraş Stadyumu’nda gerçekleştirilen sezon açılışına; Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, siyasetçiler, iş adamları, yöneticiler ve taraftarlar katıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ