Kapaklı’nın makus tarihi değişmeli

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, partisinin Kapaklı teşkilatını ziyaret etti. Teşkilat binasında Kapaklı’nın ilçe olması ve yerel yönetime dair değerlendirmelerde bulunan CHP Tekirdağ Millet

GÜNDEM 18.02.2013 15:13:00 0
Kapaklı’nın makus tarihi değişmeli
CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, pazar günü Kapaklı Teşkilatını ziyarete etti. Ziyarete, Tekirdağ CHP İl Başkanı Recep Palabıyık da katıldı. 
 
TEŞKİLATI ZİYARET ETTİ
Emre Köprülü ve  Recep Palabıyık’ı,  Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İl Genel Meclis Üyesi Sami İkizler, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Doğrukalp, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yörük, Nedim Yılancı, Erol Özkan, yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Vardar, Yahya Avcu, Fikri Güler, Adnan Şahin, Merih Çakır, Esvet Çalışkan, Fahrettin Gür ve Cüneyt Akgün karşıladı.
 
KAPAKLI BELEDİYESİ HİZMET EDEMİYOR
Kapaklı Belediyesi’nin, Kapaklı halkına hizmet edemediğini, belediyecilik anlayışının kapsadığı hizmetlerin halka verilmediğini iddia eden Köprülü “Tekirdağ’a bağlı diğer ilçelerimiz, Kapaklı’dan çok farklı şekilde hizmet almaktadırlar. Kapaklı Belediyesi’ni yönetenler, belediyecilik anlayışının ne olduğunu, nasıl olması gerektiğini gidip diğer ilçelerimizde görebilirler. Burada göze çarpan manzara hiç de iç açıcı değil” şeklinde konuştu.
 
KURUMLAR OLUŞTURULMALIDIR
Kapaklı ve yerel seçimlere dair değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette konuşan, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü,  çalışmaların ekip ruhuyla yapılması halinde Kapaklı’nın CHP tarafından alınacağını ifade etti. Köprülü “Kapaklı birçok yönü ile ilçe olmayı hak etmiş bir beldeydi. Büyükşehir yasası ile Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ve Kapaklı’nın ilçe olması bu bölgede yaşayan insanlarımız için avantajlar içermektedir.  Kapaklı insanı ilçe olmanın getirilerini iyi değerlendirmek durumundadır. Kaymakam gelmede de bazı çalışmalar fevkalade yapılabilir.  Kamu kuruluşları adına altyapı çalışmalarının bitirilmesi gerekmektedir. Seçim zamanında bu gibi çalışmalar nedeni ile sıkıntı yaşanmaması açısından bu önemlidir” dedi.
 
KAPALI CHP’NİN OLACAK
Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinde uzun zamandır halkın CHP ile buluşmasının sağlanamadığını fakat önümüzdeki yerel seçimlerde bunu sağlayacaklarını ifade eden Köprülü “Teşkilatımızın takım ruhu ile çalışması sonucunda Kapaklı CHP saflarında yer alacaktır. Yerel yönetim alanında Kapaklı ve Çerkezköy de yaşayan insanlarımız hizmet alamamışlardır. CHP yönetimlerinin olduğu belediyelerde insanımıza her türlü hizmet, en güzel şekilde sunulmaktadır. Artık Kapaklı ve Çerkezköy’ün de CHP saflarına katılma zamanı gelmiştir. Ekip ruhu ile çalışarak bunu başaracağız” dedi.

EVLERİ SU BASMAYACAK
Kapaklı’nın makûs talihinin değişmesi gerektiği, Kapaklı halkının en güzel hizmetlere layık olduğunu anımsatan Köprülü “Artık çarpık imar anlayışı nedeni ile vatandaşın evini sular basmayacak. Sokaklar köstebek yuvası olmaktan kurtarılacaktır. Biz bunu ekiplerimizle, adaylarımızla ve halkımızla birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Asim YAVUZ