Velimeşe’de başlayan kovalamaca Veliköy’de sona erdi

Kaçmaya çalışırken jandarma aracına çarptı

YAŞAM SAĞLIK 17.02.2013 14:17:00 0
Velimeşe’de başlayan kovalamaca Veliköy’de sona erdi
Velimeşe’den bir inşaattan demir çaldığı iddia edilen bir kişi Çerkezköy İlçe Jandarma ve Velimeşe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yaklaşık 45 dakikalık kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı.
 
JANDARMA EKİPLERİ PEŞİNE DÜŞTÜ
İddiaya göre önceki gün sabah erken saatlerde bir inşaattan demir çalan Erol Y., 22 AY 126 plakalı araçla olay yerinden kaçtı. Hırsızlık olayının bildirilmesi üzerine aracın ve şahsın peşine düşen Velimeşe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Erol Y.’nin Çerkezköy istikametine kaçması üzerine Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile irtibata geçti.
 
JANDARMA ARACINA ÇARPTI
Sabah saat 06.30 sıralarında başlayan kovalamaca, saat 07.30 sıralarında Veliköy’de sona erdi. Veliköy Sanayi Girişi’nden Atatürk Caddesi istikametine dönen Erol Y. Jandarma ekiplerinin yolunu kesmesi üzerine jandarma aracının yanından geçmeye çalışırken, jandarma aracına çarptı. Erol Y.’nin kullandığı araç jandarma aracını yaklaşık 1 metre sürükledikten sonra durdu. Aracın jandarma aracına çarpması sonucu meydana gelen kazayı Erol Y. Yara almadan atlatırken, araçta bulunan C.S. (18) ve A.Ç. (15) yaralandı. A.Ç. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edilirken, C.S. de hastaneye kaldırıldı.

ARAÇ DEMİR DOLU
Olayın ardından Erol Y. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirilirken, içi, çalıntı olduğu iddia edilen demirlerle dolu olan araç da çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı. Erol Y.’nin aynı zamanda ehliyetsiz olduğu da belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Marmara Haber Merkezi