“Işığım Ol” Projesi devam ediyor

Hayrabolu Belediye Başkanlığı tarafından desteklenen ve Hayrabolu İlköğretim Okulu tarafından başlatılan “Işığım Ol” isimli kitap toplama kampanyası kapsamında kitaplar toplanmaya başlandı.

GÜNDEM 13.02.2013 23:21:00 0
“Işığım Ol” Projesi devam ediyor
 KAYIT ALTINA ALINIYOR
Projeyle ilgili açıklama yapan Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem bu projeyi çok önemsediğini ifade etti. Işığım Ol kitap toplama kampanyasının hem paydaşı, hem de sorumlu biri olarak desteklediği proje kapsamında belirlenen kitap toplama noktalarından biri olan belediyede kitapların toplanmaya başlandığını söyleyen Sezer, “Belediyemiz girişinde oluşturulan kitap toplama noktasında görevlimize teslim edilen kitaplar toplanarak, kitabı bağışlayan kişi ve kitap miktarları imza ile kayıt altına alınıyor” diye konuştu.
 
200’DEWN FAZLA KİTAP TOPLANDI
Kitap kampanyasına çok daha büyük bir katılım olması için derneklerin, muhtarlıkların, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların el ele vererek evlerinde okumadıkları her türlü roman, hikaye, test kitaplarını bu kampanyaya vererek destek olunmasını isteyen İrtem “El ele verip çocuklarımızı kitapla buluşturalım. Buluşturduğumuz gibi, o körpecik beyinlere kitap okuma alışkanlığı kazandıralım. Özellikle anne ve babalarımızın da desteğini görelim” dedi. İrtem,  1 Nisan’da sona erecek kampanya kapsamında bugüne kadar 200’ün üzerinde kitap toplandığı söyledi.
 
Marmara Haber Merkezi