Gönül elçisi forumu imzalandı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan Gönül Elçiliği Projesi kapsamında “Gönül Elçisi Formunu” dün RektÃ

GÜNDEM 12.02.2013 19:23:00 0
Gönül elçisi forumu imzalandı
ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ
Törene, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama da katıldı. NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Gönül Elçisi Projesine, üniversitenin akademik ve idari personelinin gönüllü desteği ile sahip çıkacağını ifade ederek “Bu proje ile başta korunmaya muhtaç çocuk, genç, yaşlı ve engelli bireylerin yaşam standartlarına katkı sağlamaya vesile olacağız. Üniversitemiz bünyesinde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı, Çocuk Gelişim programları çerçevesinde öğrenci ve öğretim görevlilerimiz zaman zaman huzur evi ve sevgi evlerine giderek toplumsal faaliyetlerini gerçekleştiriyorlar.  Bundan sonra da destek almaya muhtaç bireylere yönelik faaliyetlerimizi arttırarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.
 
İFTİHAR EDİLECEK BİR KURUM
Vali Ali Yerlikaya da, Gönül Elçisi Projesi ile sıkıntılı durumlarda olan bireylere verilecek destekler konusunda bilgilendirdi. Yerlikaya, “Üniversitenin bu işe katkı sağlayacağını düşündüğümüz için buradayız. Üniversitemiz her geçen gün iftihar edecek bir Yüksek Öğrenim Kurumu olduğunu çalışmalarıyla gözler önüne seriyor” diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
TIP FAKÜLTESİNİ GEZDİ
Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, daha sonra Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’ya 2012 Emlak Yatırımları Yarışmasında Eğitim Kompleksleri” alanında 3. seçilen Üniversitemiz Tıp Fakültesi Morfoloji Binası’nı gezdirdi.  Şimşek, Vali Yerlikaya’ya üniversite bünyesinde yapılan çalışmalar ve ileriye yönelik projeler hakkında bilgi verdi. Vali Yerlikaya ise öğrencilere sunulan olanakların her geçen gün daha da ilerlediğini belirterek Tekirdağlılara vermiş olduğu hizmetten dolayı Prof. Dr. Osman Şimşek’i kutladı.
 
Marmara Haber Merkezi