Ne olursa olsun Büyükşehir’i alacağız

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı üye sayısının 2014 yerel seçimlerine kadar en az 12 bin olması için teşkilatın tüm kademelerinin üstün bir gayretle çalıştığını belirten AK Parti Kapa

GÜNDEM 12.02.2013 18:24:00 0
Ne olursa olsun Büyükşehir’i alacağız
AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, dün saat 13.00’da ilçe teşkilat binasında yaptığı açıklamada, 2014 Yerel seçimleri için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
HEDEF 12 BİN ÜYE
Büyükşehir Kanunu kapsamında köylerin ve Karaağaç’ın Kapaklı’ya bağlanmasından önce üye sayılarının yaklaşık 3 bin 200 civarında olduğunu belirten AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, “Karaağaç ve köylerdeki üyelerle birlikte şu anki üye sayımız yaklaşık 5 bine yükseldi. Hedefimiz seçimlere kadar bu sayıyı 12 bine çıkarmaktır. Böylelikle Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koymuş olduğu ‘Seçmen sayısın yüzde 25’i kadar üye yapılmalı’ hedefine de ulaşabileceğiz” dedi.
 
BÜYÜKŞEHİR’İ ALACAĞIZ
Özellikle AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları’nın bu hedef doğrultusunda üstün bir çaba sarf ettiğini ifade eden Ali Osman Orhan, “İnşallah, gerek Gençlik Kolları, gerek Kadın Kolları gerekse Yönetim Kurulu üyelerimizin gayretleri ile Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti’ye kazandırılmasında katkı sağlayacağız” diye konuştu.  
 
ATAMALAR HENÜZ YAPILMADI
Büyükşehir Kanunu ile birlikte ilçe statüsüne kavuşan yerlerde, ilçe teşkilatlarının atamalarının henüz gerçekleşmediğini ifade eden Orhan, “AK Parti Genel Merkez tarafından İl Teşkilat Başkanlıklarına gerekli talimatlar verildikten sonra, İl Başkanları ilgili ilçe teşkilatları konusunda gerekli adımları atacaktır. Biz şuan için Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılmasına katkı sağlayacak çalışmalar yapıyoruz” dedi.
 
KENDİLERİNİ HALKA TANITMALILAR
Belediye başkan aday adaylığı başvuruları için henüz erken olduğunu belirten Ali Osman Orhan, bu sürecin seçimlere yaklaşık 6 ay kala başlayacağını ifade etti. Orhan “Şuan için aday olmayı düşünen kişilere tek tavsiyemiz, halkla bütünleşmeleri, kendilerini vatandaşa en iyi şekilde tanıtmalarıdır. Nihayetinde Kapaklı Belediye Başkan Adayı ilçede yapılacak kamuoyu yoklamasının ardından belli olacaktır” ifadelerini kullandı.  
 
MANDALI HENÜZ BAŞVURUDA BULUNMADI
Kapaklı’da en çok merak edilen konulardan birinin Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın AK Parti’ye geçip geçmeyeceği konusu olduğunu hatırlattığımız AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, “Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından henüz teşkilatımıza yapılmış bir başvuru yok. Henüz bu yönde bir başvuru yokken de herhangi bir açıklamada bulunmak doğru değil” diye konuştu.
 
UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ
AK Parti Kapaklı Teşkilatı’nın üye çalışmalarında izlediği stratejiden bahseden Ali Osman Orhan, “Üyelerimize Büyükşehir’in ve Kapaklı’nın ilçe olmasının önemini anlatıyoruz. Kendilerinden partilerine sahip çıkmasını, vatandaşımıza parti politikamız hakkında bilgi vermelerini istiyoruz” dedi. Yönetim olarak, mahalle teşkilatları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nın çalışmalarına da destek verdiklerini belirten Orhan, seçim çalışmalarını partinin tüm kollarıyla uyum içerisinde yürüttüklerini sözlerine ekledi. 
 
TEK RAKİBİMİZ KAPAKLI
Kapaklı’nın ilçe olmasının ardından Yönetim Kurulu üye sayısının 30’a yükseldiğini ifade eden Ali Osman Orhan, “Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem, bir kahvehane ziyaretinde ‘AK Parti’nin Trakya’da en yüksek oy oranı aldığı belediyeler sıralamasında Çerkezköy’ün tek rakibi Kapaklı’dır’ şeklinde bir söylemde bulundu. Başkanımız bu sözleri ile AK Parti Kapaklı Teşkilatı’na olan güvenini ifade etmiştir” dedi ve Başkan Ali Ertem’e kendilerine olan inancından dolayı teşekkür etti.   
 
Haber / Ahmet KARDEŞ