Ak Parti’den Aydoğdu’ya ziyaret

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve beraberindeki heyet Aydoğdu Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarete, Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Teşkilat Başkanı Sezayi Çetin, Sosyal İşler Baş

GÜNDEM 11.02.2013 18:37:00 0
Ak Parti’den Aydoğdu’ya ziyaret
ÇÖZÜMLENEMEYECEK SORUNLAR DEĞİL
Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, ziyaret kapsamında Büyükşehir statüsü ile ilgili bilgiler verdi. Tunca, Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi olmasının mahalleye sağlayacağı katkılar konusunda bilgiler vererek, “Şu anda mahalleniz de dahil olmak üzere Tekirdağ Belediyesi üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmiyor. Tekirdağ’ın 4 yılı heba oldu. Sizin sorunlarınızı dinledim. Belediyecilik manasındaki sorunlarınız çözümlenemeyecek sorunlar değil” dedi.
 
OY İSTEDİ
Tunca, AK Parti’nin Tekirdağ’ın geleceğini inşa edeceğini ve kenti marka şehir yapacağını da aktararak, “Ak kadroları iş başına getirmek için gece gündüz demeden köy köy, mahalle mahalle gezerek sizlerin sorunlarını dinliyoruz” diye konuştu. Merkez İlçe Başkanı Tunca, Tekirdağ’ın hak ettiği hizmetlere kavuşması için önümüzdeki yerel seçimler için Aydoğdu sakinlerinden oy istedi. 
 
Marmara Haber Merkezi