Seçim startı Şarköy’den verildi

AK Parti Tekirdağ İl Danışma Toplantısı Şarköy’de Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, İl Başkanı Ahmet Kambur, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Tüm İlçe Teşkilatlarının katılımı ile

GÜNDEM 11.02.2013 18:33:00 0
Seçim startı Şarköy’den verildi
EN BÜYÜK HİZMET “BÜYÜKŞEHİRDİR”
İl Danışma Toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur “Ak Parti’nin olduğu yerlerde özellikle Büyükşehir olan yerlerde çok büyük hizmetler var. AK Partili Belediyeler Belediyecilik farkını her yerde gösteriyor, büyükşehir belediyesinin imkanları bugünlere göre çok daha farklı olacak. AK Parti geldiği günden bu yana Tekirdağ’a gerçekten çok büyük hizmetler verdi bunu hiç kimse inkar edemez. Fakat bugüne kadarki en büyük hizmet Büyükşehir Hediyesi oldu. Tabi Büyükşehir yasası ile Tekirdağ’ın ufku da açılacak” dedi.
 
SEÇİM STARTINI VERİYORUZ
Şarköy’de yapılan İl Danışma Toplantısında konuşmacıların konuşmalarının ardından kapanış konuşmasını yapmak için tekrar kürsüye gelen Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur “Başbakanımız bugün İstanbul’da seçim startını verdi. Biz de Şarköy’den bugün burada 2014 30 Mart Yerel Seçimlerinin startını vermiş bulunuyoruz. Hayırlı Uğurlu olsun” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi