Tekerlek tümseğe takıldı

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde yapıldı.

GÜNDEM 10.02.2013 20:08:00 0
Tekerlek tümseğe takıldı
10 YILDIR HİZMET EDİYORUZ
Toplantıya AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcıları Ahmet Aygün, Sait Yazı, Erol Çetin, Cüneyt Yüksel, Yaşar İşcan, Hilal Gümüş ve Hüseyin Başaran Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Kurtuluş Ay, İlçe Başkan Yardımcısı ve Medya Birim Başkanı Serkan Erçili, İlçe Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Mehtap Baş, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları yöneticileri ve üyeleri, gençlik kolları yönetici ve üyeleri, parti üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan Ahmet Aygün, AK Parti olarak 10 yıldır millete hizmet ettiklerini belirtti.
 
YAPTIĞIMIZ İŞİ CİDDİYE ALIYORUZ
Artık Çorlu, Tekirdağ ve Trakya bölgesinin AK Partili belediyeciliği ile tanıştırılması gerektiğini söyleyen Aygün, “Gayretimiz Çorlu, Tekirdağ ve Türkiye içindir. Çıktığımız bu yolda mahalle toplantıları yapıyoruz. İlçe danışma toplantıları yapıyoruz. Yaptığımız işi ciddiye alıyoruz” dedi.
 
TEKERLEK TÜMSEĞE TAKILDI
10 yılda AK Parti iktidarında çok şey yapıldığını söyleyen Aygün “Çorlu'da ise tekerlek tümsekte takılıp kalmış. 24 yıldır aynı anlayış var. Tekirdağ 'keşke vermeseydik' noktasına geldi çok şükür. Çorlu'da da tekerleği tümsekten atlatmanın vakti geldi” dedi. Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan da bir arada olmanın, kenetlenmenin istenen hedefe ulaşmakta ilk ve en önemli adım olduğunu belirtti. Belediyenin yetersiz ve beceriksiz çalışmalar yaptığını iddia eden Volkan, “Tüm mahalle teşkilatlarından hala şikayet telefonları alıyorum. Vatandaşlarımızın şikayetleri gün geçtikçe artıyor. Kullanışsız kaldırımlar, alt yapısı yapılmadan bitirilmeye çalışılan biraz yağmurda su gölüne dönen yollar, çeşmelerden akan çamurlu sular, köstebek oymuş gibi asfalt yollar. Reşadiye mahallesindeki çamurlu yollar ve bununla birlikte bir türlü çözüm bulunamayan trafik sorunumuz. Yanlış şekillenen şehirciliğe bir son verme zamanı gelmiştir. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olup, tüm sorunlara çözüm bulacağız” dedi. AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Yüksel eksiklerin farkında olduklarını ve bu eksikleri gidermek için çalıştıklarını söyledi. Yüksel, Gönüllü Koruyucu Aile projesi ile ilgili olarak da partililerden destek istedi.
 
Marmara Haber Merkezi