AK Parti’den ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye

Ak Parti Çorlu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalyeleri verildi. Ak Parti Çorlu İlçe Başkanlığı sosyal işler birim başkanlığınca Ã??

GÜNDEM 8.02.2013 18:53:00 0
AK Parti’den ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye
5 ENGELLİYİ SEVİNDİRDİLER
Tekerlekli sandalye teslimi törenine Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, Tekirdağ il başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanı Cüneyt Yüksel, Çorlu ilçe Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanı Selim Hasçelik, Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Serkan Erçili, Önerler Köy  Başkanı Mehmet Akan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların aileleri katıldı. Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal salonunun girişinde yapılan teslim töreninde tekerlekli sandalyelerine kavuşan vatandaşların mutlu oldukları gözlendi.
 
HEDEF 110 SANDALYE DAĞITMAK
Tekirdağ il başkanlığı sosyal işler birim başkanı Cüneyt Yüksel, yaptığı kısa açıklamada “biz burada organizasyon bölümünü gerçekleştiriyoruz, bu çalışmanın asıl sahibi Milletvekilimiz Özlem Yemişçi’dir. İhtiyaç sahibi vatandaşlar için bir dizi çalışma başlattı, iş adamları ile temasa geçerek bu çalışma yapıldı, bu verdiğimiz tekerlekli sandalyeler Marka Kongre isimli iş adamı gurubundan geldi.  Ankara’dan gönderdiler. Bizim hedefimiz 110 civarında tekerlekli sandalye dağıtmak. Bizim görevimiz hayırsever iş adamları ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmak” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi