İl Genel Sekreterinden sel bölgesinde inceleme

Kırklareli’nde 4-5 Şubat tarihlerinde gerçekleşen yağışların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı Babaeski ve Lüleburgaz İlçelerimize bağlı köylerimizde meydana gelen su taşkınlarÄ

GÜNDEM 7.02.2013 20:46:00 0
İl Genel Sekreterinden sel bölgesinde inceleme
KÖY HALKI İLE GÖRÜŞTÜ
Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Lüleburgaz İlçesine bağlı Karaağaç Köyünde sel baskınlarının olduğu bölgelere giderek çalışmalara nezaret etti. Köy muhtarı ve köy halkı ile görüşen Genel Sekreter Ziya Eser, meydana gelen hasarın en kısa sürede giderileceğini belirtti. Aşırı yağıştan etkilenen gölet, bağlantı yolları ve derenin geçtiği güzergâhta incelemelerde bulanan Genel Sekreter Ziya Eser, benzer felaketlerin bir daha yaşanmaması için bundan sonra alınması gereken tedbirler hakkında bilgi aldı ve köy halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
HASAR TESPİT EDİLİYOR
İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı teknik ekipler tarafından gerekli çalışmalara başlanıldığını belirten Eser, iş makineleri ve teknik ekipmanlarla köprü ve yollarda onarım işlemleri devam ederken, hasar tespit çalışmaları da hızla sürdürüldüğünü ifade etti.
 
Marmara Haber Merkezi