Poliste etik eğitimi

Emniyet Teşkilatında Etik Değerlerin Yaygınlaştırılması ve Etik Farkındalığın Geliştirilmesi Amacıyla Edirne İl Emniyet Müdürlüğü İl Merkezi ve İlçelerde Görevli Tüm Rütbeli Pe

GÜNDEM 29.01.2013 19:40:00 0
Poliste etik eğitimi
ALANLARIN SAYILARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Yapılan eğitimin açılış konuşmasında İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü/3.Sınıf Emniyet Müdürü Osman Dal, Emniyet Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından “Poliste Etik Eğiticilerinin Eğitimi” ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından “Poliste Etik Eğitimi” alanların sayıları hakkında bilgi verdi.
 
RÜTBELİLER ETİK OLMALI
Eğitimci İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli 4.Sınıf Emniyet Müdürü Dr. İrfan Demir, emniyet teşkilatının toplumun en gözde kurumu olduğunu, rütbeli personelin de kurumun vitrinini oluşturduğunu belirterek, rütbelilerin etik olması gerektiğini belirtti. Kapanış konuşmasında İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan; “Böyle güzel bir sohbetin, güzel bir programın kapanışını yapmayalım, böyle güzel bir program kapanmaz, değerli meslektaşımızın akademisyen arkadaşımızın önümüzdeki süreçte farklı konularda aramızda görmek ümidiyle ara verelim kapatmayalım” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi