AK Parti’den iletişim eli

Tekirdağ AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Sadık Baş, İl Yönetimi Binası toplantı salonunda basın mensuplarına “AKİM” i anlattı.

GÜNDEM 29.01.2013 19:22:00 0
AK Parti’den iletişim eli
TÜM VATANDAŞLARA CEVAP VERİLECEK
Halkla İlişkiler Başkanı Sadık Baş, “Bu sistem, tüm vatandaşlarımızın her türlü şikayet, talep, öneri ve isteklerini siyasi bir taraf gözetmeksizin dinleyen ve her birine ilgili birimlerce cevap verilmesini sağlayan iletişim kaynağıdır. Siyasal iletişimde vatandaş ve parti arasında ki ilişkilerde bir devrim niteliğinde olan AKİM’e her bir vatandaşımız en ufak sıkıntısında mutlaka kullanmalıdır. AKİM’e ulaştırılan her türlü talep Genel Merkezimizde oluşturulan ilgili birimimizce değerlendirildikten sonra konuyla ilgili uzman birimlere aktarılıp daha sonra mutlaka talep sahibine geri dönüş yapılmak sureti ile cevaplanmaktadır. Siyasal  bir benzeri olmayan AKİM’in en büyük özelliği her bir talepte vatandaşımıza tek tek geri dönülmesidir. Böylece partimiz vatandaşlarımızın taraflı tarafsız sadece vatandaş olma kriterlerine dayanarak  ve her bir vatandaşımızın eşit haklara sahip olduğunun bilincinde hareket ederek sorunlarını olumlu yada olumsuz  mutlaka geri dönüş yapılmakta ve önünde ki bütün bürokratik engeller kaldırılmaktadır” dedi.
 
ALTIN PUSULA’DA ÖDÜL ALAN BİR SİSTEM
Hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Başkan Yardımcısı ve  Halka İlişkiler Başkanı Sadık Baş, “2004 yılında kurulan  AKİM sistemi Altın Pusula ödülünü alarak  Devrim Niteliğinde bir siyasi proje olduğunu kanıtlamıştır. AKİM’e ulaşmak çok kolay. Sıkıntısı olan vatandaşlarımız ; İnternet, Telefon, Faks, Mektup ve kişisel başvuru ile ulaşabilir ve sorunlarını çok kolay ilgili mercilere bildirebilecekler” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi