Milletvekili Tunç’tan Kapaklı’ya ziyaret

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Kapaklı’da bulunan Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Trakya’daki hemşerilerini ziyaret ettiğini belirten Tunç “Bugün Trakya’n

GÜNDEM 28.01.2013 20:39:00 0
Milletvekili Tunç’tan Kapaklı’ya ziyaret
Bir dizi programa katılmak üzere İstanbul’a gelen Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Kapaklı’daki hemşerilerini de unutmadı.
 
ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
Kapaklı Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, önceki akşam AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u ağırladı. Ziyarette Tunç’u AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, Kapaklı Bartınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazif Çelen ve dernek üyeleri karşıladı.
 
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ
Hemşerilerinin istek ve sorunlarını dinleyen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, parti çalışmaları hakkında da AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Orhan’dan bilgeler aldı. Ziyarette konuşma gerçekleştiren Tunç “Bugün Trakya’nın en önemli ilçelerinden birisi olan Kapaklı’da ki Bartınlı hemşerilerimizi ziyaret etmek istedik. Bu amaçla da İstanbul ve Trakya’daki vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Ben yalnızca Bartın milletvekili değil, tüm milleti TBMM’de temsil eden bir vekilim. AK Parti olarak sürekli vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz.  Sizleri her zaman birlik ve beraberlik için görmek istiyoruz” diye konuştu. Tunç ayrıca Kapaklı’da bulunan Bartınlıların Ak Parti’ye destek vermelerini istedi.
 
VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Özellikle emekli maaşlarında iyileştirme ve asgari ücretin düşüklüğünden şikayet eden vatandaşların sorunlarını dinleyen Tunç “AK Parti iktidara geldiği 2002 yılında asgari ücret 184 TL idi. Şimdi ise bu rakam 773 TL’dir” dedi. Tunç, iktidarı devraldıkları 2002'de asgari ücretin 100 doların, memur maaşının da 200 doların altında olduğunu belirterek, bugün halkın alım gücünü en az 4 kat artıran, milletin parasını millete hizmet olarak aktaran bir iktidarın iş başında olduğunu söyledi.
 
Marmara Haber Merkezi