Yeni kanunlar masaya yatırılacak

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi işbirliği ile “Çalışma Hayatında Yeni Kanunlar ve Yargıtay İlke Kararları Zirvesi” düzenlenecek.

GÜNDEM 27.01.2013 22:24:00 0
Yeni kanunlar masaya yatırılacak
YARGITAY AÇISINDAN BAKIŞ
Zirvenin 29 Ocak Salı günü; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda Yargıtay 9. Dairesi Onursal Başkanı Mustafa Kılıçoğlu, Prof. Dr. Gülsevil Alpagut, Doç. Dr. Erdem Özdemir’in katımıyla gerçekleştirileceğini belirten PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, “Bu zirve, 4857 Sayılı İş Kanunu, 6331 Sayılı Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, 6356 Sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmeleri Kanunlarının incelenmesi, kanun ile ilgili bilinmesi gerekenlerin açıklanması, yeni çıkan yönetmelikler ile kanunların yürürlülükleri ve bunlara genel anlamda Yargıtay açısından bakışın işleneceği bir zirve olacak” dedi.
 
GÜN BOYU DEVAM EDECEK
Zirve saat 10.00’da Yargıtay 9. Dairesi Onursal Başkanı Dr. Mustafa Kılıçoğlu’nun “Yargıtay ilke kararları ve 4857 sayılı kanun uygulaması” konulu sunumu ile başlayacak. Programın öğleden sonraki bölümünde ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Prof. Dr. Gülsevil Alpagut “6356 Sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmeleri Kanunu’nun getirdiği yenilikler konulu sunum yapacak. 15.00-17.00 saatleri arasında da Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Doç. Dr. Erdem Özdemir 6331 Sayılı Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve getirdiği yenilikler konusunda katılımcılara bilgi verecek.
 
Marmara Haber Merkezi