“Bu gemiye iyi bir kaptan lazım”

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Sezayi Çetin, 11 ayda 4 bin 500 üyeyi partiye kazandırdıklarını, Merkezde toplam 17 bin üyeye ulaştıklarını belirtti.

GÜNDEM 23.01.2013 19:49:00 0
“Bu gemiye iyi bir kaptan lazım”
ÇINARLI PİLOT BÖLGE
 AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe’nin Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sezayi Çetin, toplamda 17 bin üyeye ulaştıklarını, genel merkezin önlerine koyduğu yüzde 20’lik çıtaya ulaşmak için yeni bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti. Çalışma konseptine göre Çınarlı’yı pilot bölge seçerek küçük çaplı bir uygulama yaptıklarını belirten Çetin, “1 günlük çalışmamız neticesinde umduğumuzun üzerinde bir üye kazanımı sağladık. Projemizi diğer belde, mahalle ve köylerimize de uygulamak için teknik çalışmaları yürütüyoruz” diye konuştu.
 
EN BÜYÜĞÜ BÜYÜKŞEHİR
Çetin, Büyükşehir statüsünün Tekirdağ için yeni bir milat olduğunu, AK Parti’nin 11 yılda Tekirdağ’a kazandırdığı hizmetlerin en büyüğünün Büyükşehir olduğunu ifade ederek “Muhalefet Büyükşehirin ne demek olduğunu çok iyi biliyor” dedi.
 
SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK
Teşkilat Başkanı Çetin, parti olarak seçim sürecine girdiklerini, yaklaşık 1 yıl sonra gerçekleşecek olan Yerel Seçimler için 367 sandıkta 9’ar kişilik yönetimler oluşturarak sandık bazlı çalışmalara başladıklarını ifade etti.
 
DÜMEN YANLIŞ ELLERDE
Tekirdağ Belediyesinin iyi yönetilemediğini öne süren Çetin, “Geminin dümeni yanlış ellerde. Bu gemiye iyi bir kaptan lazım. Tekirdağ’ın 5 yıl daha kaybedecek zamanı yoktur. İşin ehil ellere verilmesinin zamanı gelmiştir. Halkımız şunu çok iyi bilmelidir ki; AK Parti’nin misyonu sadece seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışmaktır” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi