Rektör Şimşek’ten Saray’a ziyaret

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, önce Saray Kaymakamı Hüseyin Öner’i ve Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 22.01.2013 21:37:00 0
Rektör Şimşek’ten Saray’a ziyaret
YAZ AYLARINDA BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaret esnasında, önemli açıklamalarda bulundu. Yeni Üniversite binasının inşaatına en geç yaz aylarında başlamak istediklerini belirten Şimşek “Hedefimiz yeni üniversite binamızın 2014 Eylül ayında eğitim-öğretime başlamasıdır. Yeni binamızla birlikte yeni bölümlerimiz de eğitim programlarında yer alacak. Böylelikle şuanda 700 civarı olan öğrenci sayımız 1200-1300’lere yükselecek. Şuan için bir lisans programı düşüncemiz yok. Ama zaman ne gösterecek bekleyip göreceğiz” dedi.
 
DESTEK ÇOK ÖNEMLİ
Prof. Dr. Şimşek, yeni bina yapımında desteğin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Yeni üniversite binamız için Kaymakamlığımızın, Belediyemizin ve Saray Halkının desteği oldukça önemli. Bu destek ne kadar güçlü olursa Üniversitemiz daha kısa sürede biter ve eğitimine başlar. Saray Halkının bu konuda her zaman yanımızda olacağından, desteğini esirgemeyeceğinden eminim. Belediye Başkanımıza da Üniversitemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ  
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban da üniversite yapımı için Saray Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ederek “Yapılacak yeni Üniversite binamız Saray’ın gelişmesi ve büyümesi için oldukça önemli. Saray Belediyesi olarak bu durumun farkındayız. Saray halkı da el birliği ile üniversitesine gereken yardımı ulaştıracaktır” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi