Tekirdağ’a 5 okul müjdesi

Tekirdağ Ak parti İl istişare kurulu il, merkez ilçe ve tüm ilçelerin yetkili organlarının katılımıyla Kral Düğün Salonu’nda önceki gün yapıldı.

GÜNDEM 21.01.2013 19:16:00 0
Tekirdağ’a 5 okul müjdesi
KATILIM YOĞUN OLDU
Ak parti İstanbul milletvekili Tekirdağ koordinatörü Harun Karaca, Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, Ak Partiİil Başkanı Ahmet Kambur, Merkez İlçe Başkanı Avukat  Emrah Tunca, Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, Muratlı İlçe Başkanı Ahmet Türkoğlu, Saray İlçe Başkanı Ecivet Sevim, Hayrabolu İlçe Başkanı Ethem Çetin, Şarköy İlçe Başkanı Osman Kurd, Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Muhittin Toruk, Tekirdağ Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Aygün, İl Başkan Yardımcıları Şener Çelikayar, Özkan Taşkıner, Cüneyt Yüksel, Ali Gümüş, Galip Öge, Nurettin Değirmenci, Sadık Baş, Şükrü Akçaoğlu, Yavuz Avcı, Selime Günder Yazıcı, Kadın Kolları İl Başkanı Çiğdem Koncagül, Belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilcileri, belde belediye başkanları ile partililer katıldı.
 
HER YERE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ
Toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Kambur; bütün parti teşkilatlarında 30 Mart 2014 günü yapılacak olan mahalli seçimler için şimdiden seçim startı verildiğini belirterek “Tekirdağ’ın çocuklarımıza bırakacağı en büyük miras olan partimizin büyük şehir belediye başkanlığını ve ilçe belediyelerinin tamamını kazanabilmek için herkes kenetlenerek çalışmak zorundadır.  Vatandaşlarımızla birebir görüşmeler yaparak yapılanları anlatmalıyız.  Büyükşehir belediyesini Kocaeli Büyükşehir belediyesi örnek alınarak il geneline 11 ilçe, 24 belde ve 257 köyün tamamına hizmet götüreceğiz. Büyükşehir belediyesinin Tekirdağ’a ne imkanlar getireceğini ilçelerimizde yaptığımız toplantılarda anlattık” dedi.
 
4 SENTETİK HALI SAHA YAPILACAK
Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut da Ziraat Bankası’ndan 2002 yılında verilen 228 Milyon kredinin 2012 yılında 18 Milyar’a çıktığını, 2002 yılında 90 bin küçük araç satışı yapılırken 2012’de 556 bin adet satıldığını, Merkez Bankası’nda 2002 yılında 27,5 Milyar mevduat varken 2012’de 102.146 Milyar olduğunu, Merkez Bankası döviz rezervinin bugün için 122 milyar dolar olduğunu söyledi. 2002 yılında iktidara geldiklerinde IMF’ye 23,5 milyar dolar borç olmasına rağmen bugün için 1 milyar dolar borcun kaldığını ve bu borcun da yıl içinde 2 taksitte kapatılacağını ifade eden Akbulut “Bütün bu gelişmeler Türkiye’nin ekonomisin güçlü olduğunu gösteren bu durum” diye konuştu. Asya  Port limanının 29 Ekim 2013’de açılacağını ve bölgeye büyük istikrar sağlayacağını söyleyen Akbulut Gençlik Spor Bakanlığı tarafından  Muratlı, Marmaraereğlisi, Kapaklı ve merkez ilçeye 4 adet sentetik halı saha yapılacağı, Tekirdağ’a Buz paten tesisi, Futbol okulu ve Gençlik merkezi yapılacağını müjdeledi.
 
TEKİRDAĞ’A 5 OKUL MÜJDESİ
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından genel bütçeden Tekirdağ’a 5 adet okul yapılacağının müjdesini veren Akbulut, “ Tekirdağ yapılan bu tüm hizmetlere laiktir. Beraberlik içinde önümüzde yapılacak olan mahalli seçimlerde tüm partililerin gayretle çalışmasını istiyorum” dedi. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.
 
Marmara Haber Merkezi