Bakan Eroğlu, Edirne’ye geliyor

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu'nun bazı yatırımların temelini atmak ve açılışlar yapmak için Edirne'ye geleceğini söyledi.

GÜNDEM 18.01.2013 22:16:00 0
Bakan Eroğlu, Edirne’ye geliyor
YARIN GELİYOR
Kahve, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Bakan Eroğlu'nun Pazar günü Edirne'ye gelerek aralarında Uzunköprü Atık Su Arıtma Tesisininde bulunduğu bazı yatırımların temelini atacağını, bazı tesislerin açılışını yapacağını ifade etti. Atıksu Arıtma Tesisi’nin tamamlanması ile birlikte Ergene'ye zehirli su atılmasının da önüne geçileceğini söyleyen Kahve, “Bakanımız Ergene Nehri'nin temizlenmesi için çok önemli olan arıtma tesisinin açılışını yapmak için Edirne'ye geliyor. Ergene ile ilgili sürekli olarak eleştiri yapanlar, uzun yılların sorumluluğunu partimizin üzerine yıkmaya çalışanlar da en güzel cevaplardan biri de orada temeli atılacak Atık Su Arıtma Tesisidir” dedi.
 
KİRLENMESİNİ ÖNLEMEYE ÇALIŞIYORUZ
Tesisin yaklaşık bir yıl sonra tamamlanacağını ve artık Uzunköprü’den Ergene’ye zehir atılmasının önüne geçileceğini ifade eden kahve, Ergene Nehri’nde son dönemlerde iyileşme görüldüğünü belirtti. Zamanla tarımda da çok rahat kullanılabilir bir su haline geleceğini söyleyen Kahve, bir taraftan nehri temizlerken, diğer taraftan da nehrin kirlenmesini önlemeye çalıştıklarını belirtti.
 
2016’DA HİZMETE GİRMESİNİ BEKLİYORUZ
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Edirne ve ilçelerinde bazı tesislerin temelini atacağını, yapımı tamamlanan tesislerin de açılışını gerçekleştireceğini söyleyen Kahve, Edirne'de hızlı trenin, 2016 yılında hizmete girmesini beklediklerini ifade etti.
 
Marmara Haber Merkezi