Kitaplar, öğrencilere ulaştırıldı

Kırklareli Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturmuş olduğu “Kitap ve oyuncak kumbarası”nda bulunan 700 adet kitap ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldı.

GÜNDEM 18.01.2013 20:09:00 0
Kitaplar, öğrencilere ulaştırıldı
 ÖĞRENCİLER KİTAPLA BULUŞUYOR
Vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile kısa bir sürede doldurulan “Kitap ve Oyuncak Kumbarası” Belediye Halka İlişkiler Müdürlüğü personeli tarafından toplanarak Her İnsan Bir Kitap Derneği’nde gönüllü faaliyet gösteren İnci Soylu’ya ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere teslim edildi.  “Kitap ve Oyuncak Kumbarası”nda toplanan kitaplar; Ağrı, Şırnak, Tokat, Şanlıurfa, Çanakkale, Hatay, Diyarbakır, Van, Yozgat, İzmir, Erzurum, İstanbul, Antalya, Gaziantep, Adana, Kahramanmaraş, Sakarya, Aksaray, Kilis illerinde eğitim ve öğretim gören birçok öğrenciye ulaştırıldı. Toplanan oyuncaklar ise okullara Kırklareli Belediye Başkanlığınca ziyaret gerçekleştirilecek olup, ihtiyaç sahibi çocuklara verilecek.
 
BELEDİYE OLARAK DEĞERLENDİRİRİZ
Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan “Oluşturmuş olduğumuz dev kumbaraya vatandaşlarımız büyük bir ilgi gösterdi. Görüldüğü üzere kısa bir sürede 700 adet kitap diğer illerde yaşayan öğrencilere gönderildi. Onların yüzündeki gülümsemeleri göremiyoruz fakat tahmin edebiliyoruz. İlgi ve alaka gösteren bütün herkese teşekkür ediyorum ama özellikle Atatürk İlköğretim Okulu ve Fem Bilimleri Koleji öğretmen ve öğrencilerine desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyor, diğer okullarında desteğini bekliyorum. Toplanan oyuncakları okullarımıza yapacağımız ziyaretler esnasında ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştıracağız” dedi. Ayrıca Başkan Çağlayan, vatandaşlardan gelebilecek bütün projelerin Kırklareli Belediye Başkanlığınca değerlendirilebileceğini söyledi.
 
Marmara Haber Merkezi