eslihan, Türkiye Şampiyonu

Lüleburgaz Şamiloğluspor Kulübü'nün dünya şampiyonu karatecisi 19 yaşındaki Neslihan Çalışkan, Denizli’de düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'nda tüm rakiplerini yenerek yeniden Türkiye ş

SPOR 16.01.2013 19:30:00 0
eslihan, Türkiye Şampiyonu
 Lüleburgaz Şamiloğluspor Kulübü'nün dünya şampiyonu karatecisi 19 yaşındaki Neslihan Çalışkan, Denizli’de düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'nda tüm rakiplerini yenerek yeniden Türkiye şampiyonluğunu kazandı.
Milli sporcu Neslihan Çalışkan Denizli’de yapılan 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda, bir başarıya daha imza atarak altın madalya kazandı.
ALTIN MADALYA KAZANDI
Geçtiğimiz hafta yapılan Türkiye Şampiyonası’nda 4 tur sonunda rakiplerini deviren Çalışkan, Şubat ayı içerisinde Konya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na Bayan Milli Takım Kaptanı olarak katılmaya hak kazandı. Altın madalyayı kazanan Çalışkan, ilk turda Zeynep Türk’ü, ikinci turda Ayşenur Gürbüz’ü, üçüncü turda Ayşenur Ulutaş’ı, dördüncü turda Avrupa Şampiyonu Büşra Tosun’u ve finalde de Bahar Çakır’ı mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.
“GURUR DUYUYORUM”
Turnuvanın ardından çok mutlu olduğunu belirten Çalışkan, “Çok iyi hazırlanmıştım. Gösterdiğimerformansla da altın madalya kazandım. Bu başarımda emeği olan başta Şemsi hocama çok teşekkür ediyorum. Avrupa Şampiyonası’nda da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.Antrenör Şemsi Şamiloğlu da, Neslihan’ın elde ettiği başarıdan dolayı mutluluğunu dile getirerek, altın madalyayı Lüleburgaz’a getirdikleri için gurur duyduklarını ifade etti.