Kaza Gölü’ne çevre çiti ve kamelya çalışması

Kapaklı Belediyesi tarafından Kazak Gölü çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

GÜNDEM 16.01.2013 00:37:00 0
Kaza Gölü’ne çevre çiti ve kamelya çalışması
Kapaklı Belediyesi tarafından Kazak Gölü çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.
 
833 metre ahşap çit ile çevrilen Kazak Gölü mesire alanına, 17 adet Kamelya montaj çalışması arı tamamlandı. Ayrıca Atatürk Mahallesi'nde Ozan Sokak ve Akyer Sokak'ta bulunan parklar ile İtfaiye Müdürlüğü binası önüne 1'er adet kamelya  montajı gerçekleştirildi.
 
17 KAMELYA YERLEŞTİRİLDİ
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı  “Belediye olarak halkımızın rahat bir ortamda dinlenmesini ve piknik yapabilmelerini sağlamak amacıyla, Kazak Gölü mesire alanımıza 17 adet kamelya yerleştirdik. Gölümüzü hem modern görünümlü hale getirmek, hem de güvenlik amacıyla 833 metre ahşap çit ile çevirdik. 2 adet kamelya ise Atatürk Mahallesi'nde Ozan Sokak ve Akyer Sokak'ta bulunan parklarımıza ve İtfaiye Müdürlüğü binası önüne 1 adet kamelya koyduk. Fen işleri Müdürlüğümüzün yaptığı asfalt ve kaldırım çalışmalarının ardından, gerekli çevre düzenlemesi,  bitki ve ağaç dikim çalışmaları devam edecek” dedi.
 
AMAÇ NEFES ALAN KENT
 
Yeşil bir kent hedefi doğrultusunda çalışmaların artarak devam ettiğini söyleyen Mandalı “Amacımız Kapaklı'yı ilkbahar - yaz döneminde olduğu gibi sonbahar - kış mevsimlerinde de “Nefes Alan Kent” görünümüne kavuşturmak. Ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem veriyoruz” diye konuştu.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN