Pazar Yeri Projesi’nin yer teslimi yapıldı

Keşan Belediyesi Pazar Yeri Projesi’nin yer teslimi önceki gün yapıldı.

GÜNDEM 13.01.2013 21:17:00 0
Pazar Yeri Projesi’nin yer teslimi yapıldı
 Keşan Belediyesi Pazar Yeri Projesi’nin yer teslimi önceki gün yapıldı.
 
İMZALAR ATILDI
 
Saat 14.50 sıralarındaki yapılan teslim töreninde Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Maktaş Makine ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi adına Abdurrahman Gündüz, Alkan İnşaat adına Orhan Alkan, İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü Mimar Mehmet Emin Küçükgöncü Teslimat sözleşmesini imzaladı. Ayrıca teslimatta CHP İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan, Keşan Belediyesi Meclis Üyesi Yılmaz Karataşoğlu ile Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cem Bozkurt da yer aldı.
 
İNŞAAT SÜRESİ BAŞLADI
 
30 Ekim 2012 tarihinde sonuçlanan ve 27 Aralık 2012 Perşembe günü imzaların atıldığı proje için yer tesliminin yapıldığını belirten Özcan, “Maktaş Aş. ve Alkan İnşaat ortaklığının Pazartesi’nden itibaren İnşaat alanının dörtte birine gidip yerleşecekler. Şuandan itibaren inşaat süremiz başladı. Mart başı itibariyle, en büyük projemiz olduğu için görkemli bir temel atma töreni düşünüyoruz. Ben eminim ki hiç bilmediğimiz görmediğimiz ocaklara, hanelere, kişilere, evlerine ekmek götürecekleri, ocaklarını sevindirecekleri bir proje olacak bu” dedi.
 
2 YILDA TAMAMLANACAK
 
Teslimden sonra 2 yıl sonunda bitecek olan ‘’Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’’ ; 840 Tezgahlık Pazar yeri, 740 Araçlık Otopark, 296 adet Dükkan ve ofis, 560 Kişilik çok amaçlı Salon (Sinema- Tiyatro- Konferans), Kafeterya ve çay Ocakları ve Yeni Belediye Hizmet Binası içeriyor ve 50 bin 935 metrekare alana sahip.
 
Marmara Haber Merkezi