Emniyet Müdürlüğü İstasyon’a taşınmaya hazırlanıyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından İstasyon Mahallesi’nde yaptırılan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü binası tamamlandığını belirten İlçe Emniyet Müdür

GÜNDEM 9.01.2013 23:15:00 0
Emniyet Müdürlüğü İstasyon’a taşınmaya hazırlanıyor
 Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından İstasyon Mahallesi’nde yaptırılan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü binası tamamlandığını belirten İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri kurumun önümüzdeki aylarda bu binada hizmet vermeye başlayacağını ifade etti. 
 
MEVCUT BİNA POLİS MERKEZİ OLARAK KULLANILACAK
 
İstasyon Mahallesi’nde yapılan yeni hizmet binasının yedi kattan oluşacağını belirten Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak “Yeni düzenlemeye göre Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği, Çevik Kuvvet Büro Amirliği,  Asayiş Büro Amirliği, hizmet birimleri bu yeni hizmet binasında faaliyet gösterecek. Mevcut İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ise Polis merkezi olarak kullanılacak” dedi.
 
MART SONUNDA HİZMET VERECEK
 
Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Mart sonuna doğru yeni binaya taşınacaklarını söyleyen Kocabıçak “Yeni hizmet binasının çevre koruma duvarı, nöbetçi kulübesi, Polnet ve internet çalışmaları yapılacak. Tamamlanması ile birlikte Mart ayının sonu gibi bu binaya geçmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.
 
ZARAR ÇOK BÜYÜK
 
Yaşanan sel felaketinde büyük zarar gören Çerkezköy Polisevinin kısa bir süre içersinde faaliyetlerine başlayacağı müjdesini veren Kocabıçak “Polisevinde tadilat çalışmaları devam ediyor. En azından otel, kafeterya ve düğün salonunu açmayı düşünüyoruz. Yerel ve devlet imkanlarını zorluyoruz. Gerçekten hasar tahmin edilenden büyüktür. Bodrum katta faaliyet gösteren yerler yok oldu. Isıtma sistemi, panolar, spor salonu, sauna, hamam kullanılmaz hale geldi. Yavaş yavaş eski haline getirmeye çalışıyoruz” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi