ABEM Proje şenliğinde

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sarıyer Kaymakamlığı tarafından Özel Mürüvvet Evyap Okulları’nda gerçekleştirilen proje şenliğine katılarak, ülke ve dünya

EĞİTİM 7.01.2013 20:20:00 0
ABEM Proje şenliğinde
 Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sarıyer Kaymakamlığı tarafından Özel Mürüvvet Evyap Okulları’nda gerçekleştirilen proje şenliğine katılarak, ülke ve dünya genelindeki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
 
ÖDÜLLERİNİ VERDİ
 
Sarıyer Kaymakamlığı ile Özel Mürüvvet Evyap Okulları tarafından ortaklaşa düzenlenen Proje Şenliği büyük ilgi gördü. Etkinliğe, Bakan Egemen Bağış’ın yanı sıra Evyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Evyap, Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Kaymakamlığa bağlı daire müdürleri, siyasetçiler, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ise kalp krizi geçirdiği için proje şenliğine katılamadı.
 
ÖĞRENCİLER BAKANI ÇİÇEKLERLE KARŞILADI
 
Bakan Bağış’ı Evyap öğrencileri ellerinde çiçeklerle karşıladı. Bakan Egemen Bağış, daha sonra okulda öğle yemeği yedi. Yemeğin ardından protokol mensupları ile birlikte okulun bazı bölümlerini gezen Bakan Egemen Bağış, yabancı dil dersindeki anasınıfı öğrencilerini uzun süre izleyip başarılar diledi. Daha sonra stantları gezerek öğrencilerden projeler hakkında bilgi alan Bakan Egemen Bağış, Avrupa ülkelerinde yarışmalara katılarak derece alan projelerle gururlandığını ve bu tür çalışmaların bakanlıkları tarafından da desteklendiğini söyledi.
 
AB BAKANI EGEMEN BAĞIŞ’A DAVET
 
Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan da şubat ayında Edirne Valiliği tarafından düzenlenecek olan proje fuarına Bakan Egemen Bağış’ı davet etti. Bakan Egemen Bağış fuara katılacağını belirtti.
 
Marmara Haber Merkezi