Facia ucuz atlatıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Caddesi 10. Sokak No.3’te faaliyet gösteren BM Color’da dün akşam saatlerinde meydana gelen kaza itfaiye ekiplerinin çabaları ile ucuz atlatıldı.

GÜNDEM 4.01.2013 08:18:00 0
Facia ucuz atlatıldı
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Caddesi 10. Sokak No.3’te faaliyet gösteren BM Color’da dün akşam saatlerinde meydana gelen kaza itfaiye ekiplerinin çabaları ile ucuz atlatıldı. Fabrikaya solvent getiren tankerin boşaltılması sırasında meydana gelen patlama ile bir anda boşaltma hortumu alev aldı.
 
BOŞALTMA HORTUMU ALEV ALDI
 
Tankerin, bahçede ki tanklara boşaltımını yapan işçi Zekai Malay çıkan yangında çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Çevredeki işçi ve güvenlik tarafından çağırılan yangın söndürme ekiplerinin müdahalesi daha büyük bir faciayı engelledi. İtfaiye ekipleri alevler Solvent depolama alanına ulaşmadan yangını söndürdü. ÇOSB’de faaliyet gösteren BM Color’da dün akşam 18.00 sıralarında meydana gelen kazada yaralanan ve 4 yıldır aynı fabrikada çalıştığı öğrenilen evli, bir çocuk babası işçi Zekai Malay çevrede bulunan vatandaşlar tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Haber / Murat CİVANOĞLU