Hibe destek programları anlatıldı

Trakya Kalkınma Ajansı, 2012/2013 yılı Proje Teklif Çağrısı İktisadi Kalkınma, Sosyo Ekonomik Kalkınma ve Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programlarını 10 Aralık tarihi itibari ile ilan etti

EĞİTİM 30.12.2012 20:25:00 0
Hibe destek programları anlatıldı
 Trakya Kalkınma Ajansı, 2012/2013 yılı Proje Teklif Çağrısı İktisadi Kalkınma, Sosyo Ekonomik Kalkınma ve Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programlarını 10 Aralık tarihi itibari ile ilan etti.
KONFERANS SALONUNDA DÜZENLENDİ
Buna göre, proje hazırlama eğitimi almak isteyenler için önceki gün Hibe Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. Vize Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve belediye personeli, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Saramaz, Pınarhisar , Saray, Vize ve Çakıllı  Belediyesi personeli, Livadi Tekstil, Vize Mobilya, Öztrakya Ltd.Şti, Tuzcuoğulları Üretim, Özberce ve Enesler Madencilik, Doğa Restaurant, Vize Ziraat Odası, İlçe Tarım Müdürlüğü, Vize Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Doğal Yaşamı Koruma Derneği personelleri, Vize Kaymakamlık personeli, DAYKO Vakfı Başkanı, 278 Sayılı Vize Yağlı Tohumlar personeli katıldı.
PROJE DÖNGÜSÜ EĞİTİMLERİ BAŞLAYACAK
Bilgilendirme Toplantısı ardından bölgedeki kurum ve kuruluşların ajansa proje başvurularını kendi imkanlarıyla yapabilme kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimlerine başlanacak. Bu eğitimler ise 07-08-09 Ocak 2013 tarihlerinde 08.30 ile 18.00 saatleri arasında Vize Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılacak.
Marmara Haber Merkezi