İlhan Cihaner Çorlu’da

CHP Keşan İlçe Örgütü tarafından önceki gün düzenlenen “Türkiye’de Adalet “ konulu panele konuşmacı olarak katılan CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, panelin son ermesinin ardından Keşan

SİYASET 27.12.2012 20:11:00 0
İlhan Cihaner Çorlu’da
 CHP Keşan İlçe Örgütü tarafından önceki gün düzenlenen “Türkiye’de Adalet “ konulu panele konuşmacı olarak katılan CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, panelin son ermesinin ardından Keşan Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eti.
 
BELEDİYE ÖNÜNDE KARŞILANDI
 
Cihaner, saat 16.30’da belediyeyi ziyaret ederken, sıralarında belediye girişinde Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Cemil Kılavuz, Feyzi Engin ve meclis üyeleri Alemdar Özbay ve İsmail Özkan tarafından karşılandı. Başkan Özcan ziyareti dolayısıyla Cihaner’e teşekkür etti.
 
ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM
 
Cihaner de ilk kez Keşan’a geldiğini belirterek “Başkanımızı makamında ziyaret ediyorum. Kendisini çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi. Ziyarete CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Teoman Özdöl, CHP Keşan İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan ile çok sayıda partili ve meclis üyeleri de katıldılar.
 
Marmara Haber Merkezi