Fareler camilere dadandı

Çerkezköy’de 3 camiye giren hırsız ya da hırsızlar camilerin yardım kumbaralarındaki paraları çaldılar.

GÜNDEM 19.12.2012 22:30:00 0
Fareler camilere dadandı
Çerkezköy’de 3 camiye giren hırsız ya da hırsızlar camilerin yardım kumbaralarındaki paraları çaldılar. 
KUMBARAYI KIRDILAR
Hırsızlık olaylarında, hırsızlık yapan kişi ya da kişilerin hedefi bu kez camiler oldu. Edinilen bilgiye göre, Çerkezköy Merkez’de bulunan Bahçeli Camii, Fevzipaşa Camii ve Yeşil Camii’ne giren hırsız ya da hırsızlar, cep telefonu ve kumbara içindeki paraları çaldı.
KAPIYI AÇAMADILAR
Bahçeli Camii’nin hoparlör cihazının bulunduğu dolabı zorlayarak açan hırsızlar, daha sonra camiye ait evrakın saklandığı odanın kapısını zorlamaya başladı. Hırsızlar kapıyı açmayı başaramayınca bir şey çalamadan camiden uzaklaştı. 
PARALARI ALARAK KAÇTILAR
Fevzipaşa Camii’nde de benzer bir hırsızlık olayı meydana geldi. Hırsız ya da hırsızlar, caminin kumbarasını kırıp içinde bulunan paraları alarak kaçtı. Kumbara içinde 100 TL olduğu tahmin ediliyor. Aynı saatlerde olduğu tahmin edilen üçüncü hırsızlık olayı da Yeşil Camiinde meydana geldi. Cami imamının şarja takılı telefonunu çalan hırsız ya da hırsızlar, kumbarayı zorlamalarına rağmen kırmayı başaramadı. Yakın zamanda 3 ayrı camide meydana gelen hırsızlık olayları, hırsızlığın organizeli şekilde yapıldığı ihtimalini artırıyor. 
Marmara Haber Merkezi