Kışlık kıyafetleri belediyeden

Vize Adalet Erez İlkokulu Okul Aile Birliği ve Okul Müdürlüğü tarafından okulda tespit edilen ekonomik durumu düşük olan ailelerin çocuklarına kışlık bot ve kaban yardımı yapıldı.

GÜNDEM 14.12.2012 21:48:00 0
Kışlık kıyafetleri belediyeden
Vize Adalet Erez İlkokulu Okul Aile Birliği ve Okul Müdürlüğü tarafından okulda tespit edilen ekonomik durumu düşük olan ailelerin çocuklarına kışlık bot ve kaban yardımı yapıldı.    
 
50 ÖĞRENCİYE KIŞLIK KIYAFET
 
Belediye tarafından alınan kıyafetler önceki gün Adalet Erez İlkokulunda, İlçe Kaymakamı Murat Duru ve Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz tarafından öğrenci ailelerine verildi. Kıyafet teslimine Vize Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tam, Okul Müdürü Seçkin Torun, Adalet Erez İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Emine Boyacıoğlu ve öğrenci velileri katıldı.
 
ÇOK ETKİLENDİM
 
Okul Müdürü Seçkin Torun “Okulumuzda bulunan bazı öğrencilerimizin okula devam etmediklerini gördük. Bende bunun üzerine bazı velilerle görüştüm ve “Bana okul uzak yağmurlu havalarda çocuklarımız çok ıslanıyorlar” ve “Benim çocuğumun ayakkabısı ve sırtına giyecek kabanı yok bu yüzden çocuğumu okula gönderemiyorum” dediler. Ben de bu sözlerden çok etkilendim ve Okul Aile Birliği ile yaptığımız toplantı neticesinde durumu Belediye Başkanımıza bildirdik. Belediye Başkanımız her zaman olduğu gibi eğitim konusunda çok duyarlı davrandı ve hemen gerekli talimatları vererek okulumuza Belediye otobüsü ile servise başlandı ve bu kıyafetler alındı” dedi.
 
ONLARA YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR
 
Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz da “Bu tür hizmetler sayesinde Okul Aile Birliklerinin okullarımızda nedenli etkili ve güzel işler yaptıklarını bu projeleri karşısında bir kez daha gördük. Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği bana gelip bu sorunları ve o velinin söylediklerini anlatınca gerçekten bende çok etkilendim. Hakikaten bir çocuğun ayakkabısı ve kıyafeti olmadığı için okula gitmemesi sadece okul yönetimlerinin değil, biz İlçe yöneticilerinin de en öncelikli işi olmalıdır. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, onlara yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır” dedi.    
 
2 OKUL DAHA KAZANDIRACAĞIZ
 
Vize Kaymakamı Murat Duru da Vize’de göreve başladığında eğitim ile ilgili yapılacakları ilk sıraya aldığını belirterek “Az önce ilçe 2 tane daha okul kazandırmak için neler yapabiliriz konusunda istişarede bulunduk. En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp 2 tane okulu ilçemize kazandıracağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından 50 adet kışlık bot ve monttan oluşan kıyafetler öğrenci velilerine teslim edildi. 
 
Marmara Haber Merkezi