Hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı

Edirne'de, bir işyerine giren iki şüpheliden biri, kasiyerin önünü kapatırken, diğer şüpheli de rafta bulunan diz üstü bilgisayarı çaldı.

GÜNDEM 7.12.2012 19:43:00 0
Hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı
 KAMERAYA YANSIDI
 
Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Önceki gün Edirne Saraçlar Caddesi üzerindeki Türk Telekom'un satış ofisine gelen H.Ü. ve U.T., önce raflardaki tablet bilgisayarları inceledi. Şüphelilerinden H.Ü., kasiyerin önüne geçerek görüş açısını kapatırken, diğer şüpheli U.T. ise giriş kapısının yanındaki diz üstü bilgisayarı alıp, hızla dışarı çıktı. H.Ü. de kasiyere bir şey sorduktan sonra işyerinden çıkarak gözden kayboldu. Bir süre sonra bilgisayarın yerinde olmadığını fark eden çalışanlar, polise haber verdi.
 
ADAPTÖR ALMAK İSTERNEK YAKALANDILAR
 
Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri de güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızlık zanlılarının eşkalini belirledi. Bir bilgisayar firmasına gelerek çaldıkları diz üstü bilgisayara adaptör almak isteyen iki kişinin hareketlerinden şüphelenen çalışanlar, adaptörü hemen getireceklerini belirterek beklemelerini isteyip polise haber verdi. Gelen polis ekipleri de, güvenlik kamerası kayıtlarına yakalanan hırsızlık zanlılarını gözaltına aldı. Edirne'deki bir birlikte asker olduğu belirlenen H.Ü. ve U.T., askeri yetkililere teslim edildi.
 
Marmara Haber Merkezi