Aras-Ca Bakış


Terörün ve vesayetin beli kırıldı

Kırk yıldır Türkiye’nin en büyük baş belası “terör” idi. (84 yılında yapılanmaya başladı)


Terörün de oluşumu, gelişip güçlenmesi ve bitirilememesinin tek sebebi vesayet idi.

İşte bu vatanın vatansever bir vatandaşı olarak benim önceliğim de ülkemizi ideallerinden geri bırakan bu iki zehirli bileşkenin bir an önce yok edilmesiydi.

Çok şükür ikisinin de beli kırıldı!

Ben inanıyorum ki her iki unsurda bir daha ülke gündemine konu olmayacak şekilde tamamen yok edilmek üzeredir.

Evet, bugün itibarıyla uzun yıllardır görmediğimiz olağanüstü bir pahalılık dönemi yaşıyoruz. Bunu da tüm toplum olarak hepimiz derinden hissederek yaşıyoruz.

Ama hepimizde iyi biliyoruz ki geçici olan bu zor dönemde güçlü sosyal-kültürel bağlarımızdan ötürü ve Allah’ın da izniyle hiçbirimiz açlıktan ölmeyeceğiz.

Oysa daha düne kadar kurşunlardan ve ne zaman nerede patlayacağı belli olmayan bombalardan ötürü nice canlar toprak oldu! Nice cevan yiğitlerimiz şehit oldu! Nice ocaklara bir daha asla sönmeyecek ateşler düştü!

En azından yakın geçmişimizi önyargısız olarak bir gözden geçirirsek, anlayacağız ki hak kadar mutlak olan bu gerçeğin inkârı mümkün değildir.

İnşallah en kısa zamanda enflasyon canavarının da beli kırıldığında artık bu toprakların insanları yani milletimiz, terör ve ekonomi açısından rahatlamış olarak mutlu ve müreffeh bir hayat yaşamaya başlayacak ama bununla beraber yakın gelecekte muhtemeli çok yüksek olarak beklenen savaşlarda kaçınılmaz olacaktır.

Fakat asla unutulmamalıdır ki;

İçimizde terörün, üstümüzde vesayetin, cebimizde enflasyonun olmadığı bir dönemde hiçbir güç Türk ordusunu yenemez!

Elbet bu zor günler geçecek, refah düzeyi yüksek, ferah günler gelecektir.

Şimdi biz bugün %100’e yaklaşan savunma sanayimizle, dünyanın en iyisi durumuna gelen istihbarat gücümüzle tüm mazlumlar adına dünyanın süper zalimlerine meydan okuyan bir ülkenin evladı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz değil mi.?

Oysa daha düne kadar IMF kapısında dilenen, bir cıvata bile üretemeyen, emeklisinin, memurunun maaşlarını ödeyemez duruma gelmiş, hain FETÖ terör örgütü tarafından silahlı kuvvetleri, emniyet güçleri, kurumları ve bürokrasisi ele geçirilmiş; Kentlerimizde ve metropollerimizde asayişi sağlayamayan, yolgeçen hanına çevrilmiş olan sınırlarımızı bile koruyamayan ülkemizden neredeyse utanç duyuyorduk!

Hakikaten nereden nereye…

Demem o ki; sosyal medyalarda özellikle gençlerimize yönelik yapılan battık-bittik gibi kara propagandalara aldanmayın.

 

__Aras_Ca