Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi düzenlenecek

Yeşilay’ın 2011 yılından bu yana organize ettiği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi, 5 Mayıs Pazar günü ‘Sağlıklı Yaşamın Keyfini Birlikte Sürelim’sloganıyla düzenlenecek.

TEKİRDAĞ 2.05.2024 17:38:00 0
Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi düzenlenecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun iş birliğiyle Türkiye genelinde eş zamanlı düzenlenecek Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, 10 bini aşkın bisikletseveri bir araya getirecek.

 

GERİ SAYIM BAŞLADI 

 

Bisiklet turu ile bağımlılıkların zararlarına dikkat çekilecek ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunulacak. Spor yaparak bağımlılıklarla mücadelenin önemini vurgulamak ve sporu daha geniş kitlelere yaymak için yıl boyunca bisiklet turları düzenleyen Yeşilay’ın bu yıl 11’incisini düzenleyeceği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu için geri sayım başladı.

 

ÖDÜLLÜ ÇEKİLİŞ YAPILACAK 

 

Tekirdağ’da bisikletseverler saat 10.00’da Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı, Devriye Ekipler Amirliği önünde bir araya gelecek. Güzergah; Hükümet Caddesi – Tekira AVM – Pazaryeri – Atatürk Bulvarı – Tren Garı olarak belirlenirken, saat 13.30’da yarışmanın sona ermesiyle birlikte ödüllü çekiliş düzenlenecek. Yeşilay Tekirdağ Şube Başkanı Zafer Soykırlı, “Sporun ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına yönelik Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisini Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu ile birlikte düzenliyoruz. 5 Mayıs Pazar günü 81 ilde eş zamanlı yapılacak 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’na katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır” diyerek, vatandaşları davet etti. 

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ