Uzunköprü’de uyuşturucu baskını

Uzunköprü Çöpköy Mahallesi’nde, Edirne İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü unsurlarınca 3 farklı adreste arama yapıldı.

EDİRNE 24.04.2024 11:12:00 0
Uzunköprü’de uyuşturucu baskını

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

 

Bu kapsamda Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Çöpköy Mahallesi’nde, Edirne İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü unsurlarınca 3 farklı adreste arama yapıldı.

 

OSMANLI DÖNEMİNE AİT MÜHÜR DE ELE GEÇİRİLDİ 

 

Aramalar sonucunda paketlenmiş satışa hazır vaziyette 90 gram skunk, 20adet uyuşturucu hap, 15 gram tütüne emdirilmiş uyuşturucu madde, 20 gram kenevir tohumu, 1 adet uyuşturucu madde öğütme aparatı, 6 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 3 adet metal arama dedektörü, 37 adet sikke, 22 adet metal obje ve 1 adet Osmanlı dönemine ait mühürele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı. Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği vurgulandı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ