“Üreten ellerin en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz”

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, "Üreten ellerin en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

TEKİRDAĞ 7.05.2024 16:59:00 0
“Üreten ellerin en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz”

Bir yandan parke taş çalışmalarını sürdüren Şarköy Belediyesi ekipleri, bir yandan da mahallelerde bulunan kır yollarını iyileştirme çalışmalarını da sürdürüyor. Ekiplerin son olarak Yayaağaç Mahallesi’ndeki kır yollarında düzenleme çalışmaları yaptı. 

 

RAHAT BİR ŞEKİLDE ULAŞIMLARINI SAĞLADIK”

 

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Alpay Var, kentteki kırsal mahallelerde bulunan tarla yollarını düzenleyip hazır hale getirerek üreticinin rahat bir şekilde ulaşımını sağladıklarını dile getirdi. 

 

“FAALİYETLERİMİZİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Üreticiye destek, üretime değer katan yönetim anlayışı ile kent genelindeki çalışmaları sürdürdüklerini dile getiren Var, “Tarla yollarında yapmış olduğumuz düzenleme ve iyileştirme çalışmalarının üreticilerimiz için oldukça değerli olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda çiftçilerimizin bağ, bahçe ve zeytinliklerine daha rahat ulaşması için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Üreten ve ürettikçe büyüyen bir kent için çiftçilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diyerek tüm çiftçilere bereketli ve bol kazançlar diledi. 

 

Haber / Erdal AYDIN