Uluslararası Balaton Sazan Kupası Yarışması’nda ülkemizi temsil ettiler

Uluslararası Balaton Sazan Kupası Yarışması’nın 10’uncusu bu yıl Macaristan’ın Balaton Gölü’nde yapıldı. Dünya genelinden 300 takım olarak planlanan organizasyonda ülkemizi de 4 takım temsil etti.

TEKİRDAĞ 1.05.2024 12:11:00 0
Uluslararası Balaton Sazan Kupası Yarışması’nda ülkemizi temsil ettiler

Mivardi Türkiye, S.M.S Carp Team, SnowBaits Türkiye ve Carp Club İstanbul’dan oluşan 16 kişilik ekip, bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandırdı. Mivardi Türkiye takımında Hasan İbrahim Manav, Özkan Sadullah, Olcay Akıcı ve Emin Karakuş yer alırken, S.M.S Carp Team Takımı’nda Samet Turhan, Muhammet Şen, Fahri Akın ve Ali Yılmaz, SnowBaits Türkiye takımında Serkan Korkmaz, Aydın Karakaya, Hasan Vatansever ve Aydın Bahar, Carp Club İstanbul takımında ise Burak Ergiri, Metin Yamak, Erdinç Hatip ve İbrahim Kerem Avşar yer aldı. 

 

14.350 KİLOGRAM AĞIRLIĞINDA PULLU SAZAN YAKALADILAR

 

Yarışmada geride kalan 24 saatin sonunda SnowBaits Türkiye takımı14.350 kilogram bir adet pullu sazan balığı yakalarken ilerleyen saatlerde Mivardi Türkiye takımı ise 9.900 kg bir balık yakaladı ama balık yarışma kuralları gereği 10 kg’ın altında olduğundan dolayı değerlendirmeye alınmadı. Sonraki günMivardi Türkiye Takımının yakaladığı balık ise 12.200 kg ağırlığında geldi.  8 gün süren  yarışlar önceki gün sona erdi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ