Türk Metal, Kapaklı ve Çerkezköy’deki üyelerini Didim’e gönderdi

Türk Metal Sendikası Çerkezköy ve Kapaklı Şubeleri, üyelerini Anadolu Hotels Didim Club’ta gerçekleşecek eğitime katılmak üzere aileleriyle birlikte Aydın Didim’e gönderdi.

GÜNDEM 13.04.2024 12:32:00 0
Türk Metal, Kapaklı ve Çerkezköy’deki üyelerini Didim’e gönderdi

 

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, 60 üyesini aileleriyle birlikte Didim’e gönderdi. Şube Başkanı Murat Koçak, “Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemiz olarak Anadolu Hotels Didim Club’te gerçekleşecek olan eğitime katılmak üzere 60 üyemizi, eşleri ve çocukları ile birlikte toplam 154 kişiyi şubemizden yolcu ettik. Çağdaş sendikacılıkta öncü Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız Sayın Uysal Altundağ’a, değerli genel merkez yöneticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ve şükranlarımızı sunarız” dedi. 

 


ŞUBE ÖNÜNDEN UĞURLANDILAR 


Kapaklı Şubesi de üyelerini Türk Metal Sendikası ve MESS’in ortak düzenlediği eğitime katılmak üzere Didim’e yolcu etti. Türk Metal Sendikası Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, “Türk Metal Sendikamız ile MESS’in ortak düzenlemiş olduğu Anadolu Hotels Didim Club’ta gerçekleşecek olan eşli eğitim programına katılmak üzere üyelerimizi şubemizden yolcu ettik. Bizlere bu imkanları sağlayan başta Genel Başkanımız Sayın Uysal Altundağ’a ve genel merkez yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunarız” dedi. 

 


Haber / Buse AKIN