Süleymanpaşa Meclisi, Nallar başkanlığında toplandı

31 Mart’ta yapılan seçimlerin ardından göreve gelen Süleymanpaşa Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Volkan Nallar başkanlığında yapıldı.

TEKİRDAĞ 15.04.2024 12:16:00 0
Süleymanpaşa Meclisi, Nallar başkanlığında toplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda gündeme dair maddelerin yanı sıra geçtiğimiz ay komisyonlara havale edilen maddelerle ilgili komisyon raporları da görüşüldü.

 

ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

 

Yeni dönemin ilk meclis toplantısında yeni encümen ve komisyon üyeleri de seçildi. Meclis 1. Başkan Vekilliğine Serkan Eriş, Meclis 2. Başkan Vekilliğinden Oral Çelikkol, Meclis Kâtip Üyeliğine Büşra Nur Pelen ve Filiz Öregen, yedek üyeliğe Mustafa Erdem Erdener ve Mustafa Can Ekiciler seçildi. Encümen üyeliğine Ergün Güleryüz, Burak Boğaç Baykal, Tuncer Akbulutlar seçilirken, İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeliğine Ergün Güleryüz, Burak Boğaç Baykal, Vedat Turunç, Sami Can Kiremitçi, Şahin Umur, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine Tuncer Akbulutlar, Mustafa Erdem Erdener, Elçin Bayol, Filiz Öregen, Caner Günay, Çevre, Sağlık ve Diğer İşler Komisyonu üyeliğine Mustafa Turhan, Nurcan Balıbey, Muzaffer Cumhur, Ünal Durgut, Osman Yatman, Kültür Komisyonu üyeliğine Büşra Nur Pelen, Selim İldeniz, Rasim Şinik, Kemal Kasırga ve Nihal Köşdere seçildi. 

 

 

 

 

TARIM KOMİSYONU ÜYELERİ DE SEÇİLDİ

 

Tarım Komisyonu’na da Mustafa Can Ekiciler, Serkan Eriş, İsmet Şirin, Mehmet Cemil Gökay ve Hikmet Mutlu seçildi. Süleymanpaşa Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısında, beş yıl birlikte çalışacak olan meclis üyelerine hitap eden Belediye Başkanı Volkan Nallar, yeni dönemin Süleymanpaşa ve Tekirdağ için hayırlını temenni etti. 

 

Haber / Erdal AYDIN