Staj ve çıraklık mağdurları,Özel ile bir araya geldi

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Trakya Platformu üyeleri, Çorlu Tren Kazası Davası’nın karar duruşmasına katılmak üzere Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşerek, destek istediler.

TEKİRDAĞ 26.04.2024 13:54:00 0
Staj ve çıraklık mağdurları,Özel ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı binasında Özgür Özel ile bir süre görüşen platform üyelerinden Cevat Gül ve Serdar Keçecigil, Özel’den destek istedi. 

 

“HAKKIMIZ OLMAYAN HİÇBİR ŞEYİ İSTEMİYORUZ”

 

Staj ve çıraklık mağduru emekçiler ile ilgilenen CHP Lideri Özgür Özel, staj ve çıraklık mağdurlarına desteklerinin devam edeceğini, emekçiler için planlanan mitingde staj ve çırak mağdurlarının da olacağını ifade etti.Ziyarette CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Trakya Platformu Üyesi Cevat Gül, “Hakkımız olmayan hiçbir şeyi istemiyoruz. e-Devlet’te gözüken ilk işe giriş tarihlerimizin emeklilikte de sayılacak şekilde sigortanın başlangıç tarihi olarak kabul edilmesini istiyoruz. Ortada fiili çalışma var, maaş aldık. Bu sorunu çözmek siyasilerin ve sosyal devletin görevi ve borcudur” dedi. 

 

“VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTACAĞIZ”

 

ÖzgürÖzel de“Staj ve çıraklık mağdurlarına desteklerimiz devam edecek. Staj ve çıraklık mağdurları da planlanan mitingde yer olacak. Verdiğimiz sözü tutacağız” dedi. 

 

Haber / İrem BANÇO